katebondarrrenko

Моя «секретна» гідрофільна олія

Очищення, на мою думку, найважливіший етап у догляді на шкірою обличчя. Ефективне видалення залишків макіяжу, себуму, засобів з spf факторами - запорука чистого, доглянутого обличчя.

У цьому мені допомагає гідрофільна олія, як перший етап очищення. Сьогодні хочу розповісти про продукт, маловідомий, який здивував мене за співвідношенням ціни та якості - гідрофільну олію Pure Care від Bandi.

Використовую виключно ввечері на сухе обличчя. Наношу масажними рухами, секунд 20 масажую і змиваю прохолодною водою. Далі використовую пінку для вмивання як другий етап очищення.

• Великий об'єм - 230 мл я купувала за 359 грн. Це прям вау, ціна невисока і вистачає надовго!
  • Чудово справляється з макіяжем будь-якої складності. Їй піддаються матові помади, водостікі туші для вій, лайнери тощо;
  • Гарно змивається, емульгується водою;
  • Чудово очищує пори;
  • Зволожує обличчя. Після вмивання шкіра ніби наповнена, дуже гладенька;
  • Найголовніше - не викликала у мене негативних реакцій на шкірі. За час користування (з осені 2022 року) гідрофільна олія не спровокувала у мене жодних запалень, сухості, подразненості, закритих комедонів і т.д.
  • Зауваження - незручний дозатор. Він ніби "тормозить", неплавно натискається, плюється. Згодом я його приручила.

Отже, це якісний продукт за невеликі кошти, який добросовісно справляється зі своїм завданням на 8/10. Мінус бали за тормознутий дозатор.