Ex Nihilo Lust in Paradise
Непопулярна думка на популярний парфюм.
Нота півонії в парфюмерії цікавить мене не менше, ніж кава. Але з цією нотою така ж історія, як і з бузком. Ще не вдалося вивести її в чистому вигляді. Тому, коли ці ноти фігурують у піраміді, треба розуміти, що скоріш це фантазія на тему. Схожість отримується через використання інших нот.
Я обожнюю півонію! Але в парфюмерії ще не зустрічала більш-менш схожості. Ex Nihilo Lust in Paradise позиціонується як півонія, максимально близька до реальності. Ну що ж, давайте розберемося.
Піраміда, та все, все, все
Начальная нота: Розовый перец
Нота сердца: Личи, Пион
Конечная нота: Амбра, Мускус, Экстракт белого кедра
Насамперед, я так вдячна людині, хто придумав розпив! Це зекономило мені купу грошей та нервів. Що маю сказати про парфюм? Це те, що після того, як я нанесла його на себе, я впізнала якусь знайому нотку від Фльор Наркотік. Думаю, приїхали )) Мабуть то мускус. Бо що Фльор, що Парадайз мають щось таке... колюче. Це не акварельні аромати, а доволі такі насичені та цупкі. Але я справді розраховувала знайти тут півонію. Натомість, я отримала рожевий, квітковий аромат з мускусом, який виносить мені мозок. Наразі, я маю вдома букет півонії, та можу порівняти з парфумом. Скажу так, дійсно намагалися. Вдалося передати рожевий колір, та якесь віддалене звучання. Але то все одно варіація на тему троянди, яка вдає з себе півонію. Як би не нав'язливий мускус, я б зносила аромат, без усілякої прив'язки до квітки. Але не можу...
Що чують оточуючі? Мамі сподобався. Каже, що від мене дуже класно пахне, але на півонію все одно не схоже ))
Стійкість відмінна, шлейф також. Тестувати обов'язково!
Коментарі (0)