Оліч

Kilian Paris Good Girl Gone Bad

Kilian Paris Good Girl Gone Bad

Цей аромат я купила на затест минулого літа у відливанті. Він ну дуже популярний, бестселер бренду, аромат який задав свій напрямок у парфумерії і на нього наробили багато клонів, тож треба обов'язково познайомитися з ним.

Перший затест - сильна білоквіткова хвиля. Я не супер майстер відрізняти окремі ноти, тож можу описати загальне враження: величезний букет пахучіх квіток з жовтим пилком. Десь вдалині чую трошки персику, наче це османтус? Не можу сказати що я великий фанат квіткових ароматів, тож я була трохи не в захваті. По описам я очікувала більше персиків і абрикосового варення, а потім табак і деревину, типу ось чому і хороша дівчинка стає поганою, від ніжності і фруктів до бунтарства і цигарок. А тут просто квіточки. Я для себе зробила висновок що аромат переоцінений, не такий вже і особливий, навіщо платити за нього такі великі гроші?

Так і минуло більше ніж півроку, відливант лежав, я все думала що якось його використаю, але не тягнулася до нього рука. Поки про нього не стала говорити моя подружка. І тут я знову взялась його тестити) Знову просто вибухова хвиля квітів, одне розпилення і на вас злітяться всі бджоли. Але я стала придивлятися до нього уважніше, і помітила його класну базу і дуже хорошу стійкість. Береш футболку на наступний день з шафи, а вона все ще доволі гучно пахне, причому дуже приємно, відчувається амбра і деревинність, мені почало дуже подобатись. Зараз вдягала куртку, в якій була мабуть тиждень тому і від неї все ще чути "Дівчинку"!

Але є велике "але". Перше - я все ж вважаю що ціна на цей парфум всеж трохи завищена. Я погоджуюся що це бренд, це красиве якісне пакування, мегастійкість, ідея, але мені здається можна знайти щось не гірше за меньші гроші. А друге - це те, що на нього наробили купу клонів, багато з яких по відгукам не гірші, а деякі навіть "допрацьовані") Наприклад Adele від Dr. Gritti (кажуть, що більш вершковий) і Queen of Sheba (кажуть, що більш димний, але тут є проблема, наскільки я знаю Attar Collection належить росіянину, тож цей варіант можна не розглядати).

Думаю я спочатку познайомлюся з деякими "клонами", а потім буду приймати рішення) Можливо просто куплю знову в форматі відливанту, бо чогось на цілий флакон 50 мл мені не хочеться витрачати 10 тис гривень.

Kilian Paris Good Girl Gone Bad
Kilian Paris Good Girl Gone Bad