Strange Love

Блиск за 1000 грн! Чи вартий він своїх грошей?

Блиск за 1000 грн! Чи вартий він своїх грошей?

У моїй колекції безліч блисків для губ, є серед них і легендарний Clarins Instant Natural Light Lip Perfector, однак у тревел-сайзі. Сьогодні розповім вам свої враження від популярного "перфектора" і поділюся думкою про те, чи вартий він майже 1000 грн за повнорозмірку.

Блиск за 1000 грн! Чи вартий він своїх грошей?

Clarins Instant Natural Light Lip Perfector не липкий. Легко розподіляється на губах та не витікає за контур після нанесення. Він чробить губи візуально пухкішими. Clarins Instant Natural Light Lip Perfector не сушить губки і діє в якості зволожуючого бальзаму.

На ринку існує безліч засобів для губ зі значно нижчою ціною, які працюють так само і мають схожі переваги. Абсолютним аналогом Clarins Lip Perfector я вважаю Beautifying Lip Smoother від бренду Catrice. Маю їх обох і можу з впевненістю стверджувати, що вони ідентичні, навіть запах схожий. На жаль, Beautifying Lip Smoother зняли з виробництва не так давно. Зараз його майже не знайти. Проте є безліч інших хороших блисків, ті ж FENTY.

Звісно, вам вирішувати, на що потратити 1000 грн, однак я більше ніколи не куплю Clarins Lip Perfector, бо нічого такого, що б вартувало стільки, у ньому немає.