Anna_feerie

Парфум-сюрприз або як Бандерас мене на ароматних гойдалках качав 🤣

Парфум-сюрприз або як Бандерас мене на ароматних гойдалках качав 🤣

Почну з того, що Antonio Banderas Her Secret Desire я придбала на мейкапі за дуже класною акційною ціною. При першому затесті відчула дежавю - адже в мене якраз був La vie Belle і фіолетове бажання ну дууже нагадувало його за композицією (1 - запам'ятаємо це перше враження).

Щоб вам було зрозуміліше, ось заявлені ноти парфуму:

Верхні ноти: малина та бергамот.

Ноти серця: фіалка, корінь ірису, жасмін та неролі.

База: сандал, ваніль та піхтовий бальзам.

Парфум-сюрприз або як Бандерас мене на ароматних гойдалках качав 🤣

Коли прийшли холоди, дістала парфум і здивувалася - адже з часом, хоч і залишилася гурманська схожість зі знаменитим ароматом від Ланком, звучання змінилося! Тепер це була така ніжна вершково-ягідна солодкість, ніби вишуканий десерт в дорогому ресторані (2).

Я кайфувала)). Написала про Antonio Banderas Her Secret Desire в Клубі та дуже здивувалася, коли дівчата мене спитали про піхтові ноти (бо в мене їх не було). Але іншим вони не подобалися. Дивно, подумала я.

Я не перебільшую, адже чоловік від мене також вловлював "чоловічий парфум з соснового бору"))).

То було справжнє розчарування! Кілька днів я намагалася знову відчути улюблені ноти, але марно. Тоді прийняла рішення скористатися таким лайфхаком: перевернути флакон догори дригом і залишити на кілька днів. Спойлер: не допомогло 🤣. Тому я залишила Антоніо в спокої та повернулася до нього, коли прийшло справжнє тепло.

Тепер це ніжний ванільно-ягідний флер з витонченим звучанням фіалки та ірису, які раніше були майже непомітні 😍😍😍 (4). Піхтова нота практично не відчувається, лише врівноважує аромат та робить його більш збалансованим, а не надто солодким.

Тож, нарешті я зрозуміла назву Her secret desire, бо цей парфум мінливий, як жіночий настрій, але від того ще більш привабливий💃.

Чоловік питає, чим це так приємно пахне, а я тепер з інтересом чекаю літа з його +30 щоб дізнатися, який сюрприз готує мій Антоніо на справжню спеку)).