M O N D ✨️

Чарівний аромат для душі та тіла

Чарівний аромат для душі та тіла

Але, і підібрати гарний парфумований спрей не завжди так просто.

Попри все, я наважилася замовити парфумований спрей вуаль "Lady Boss" від Liv Delano. Купувала кілька років тому і це був перший міст який замовляла взагалі.

Я б назвала цю покупку дуже спонтанною, оскільки ґрунтувалася лише на: приємну упаковку та бюджетну вартість

Опис:

Парфумерна композиція розкривається звучанням цитрусових обертонів терпкуватого бергамоту і бальзамічно-солодкуватих відтінків ладану, доповнених пристрасною насиченістю сливи мірабель і ягідною безтурботністю кокетливої малини. Гру ароматної музики продовжують тютюново-морські гами вишуканої амбри, запашні півтони троянди і трав'янисті акценти герані. У шлейфі відчувається присмак п'янкої ванілі, шкіряно-велюрового лабданума, димного ветиверу і пудрового мускусу.

Склад є на упаковці (дійсно містить заявлені олії та екстракти, які корисні для шкіри). Також спрей не містить спирту, а отже, спиртова різкість не перебиватиме аромат, а сама консистенція не сушитиме шкіру.

У баночці 200 мл. Формат не маленький і вистачило його на довго.

Стильна біла пляшечка з лаконічною непомітною ілюстрацією ділової леді. Думаю, зображення добре підходить до цього аромату.

Він створений саме для такої: елегантної, впевненої ділової леді, в якій присутня надихаюча ніжність та жіночність.

Аромат... Точно, що "Мелодія Душі". Солодкий, тому якщо любите аромати свіжості, деревні або парфуми наближені до чоловічих, швидше за все – не ваш варіант.

Я люблю ніжні аромати з легкими солодкими нотками. Саме такий цей спрей. Не можу назвати його різким, оскільки аромат огортає тіло немов легкою вуаллю і сприймаються приглушено. Кавові мотиви дуже не чіткі, а ось квіткове асорті з ваніллю і соковитими ягодами - відчуваються чітко.

Стійкість аромату середня, близько години ненав'язливо грають парфумовані нотки, які потім згасають. Для мене це нормально, адже, довготривалі аромати нерідко викликають роздратування.

Кажуть, "Lady Boss" - найсолодший аромат із цієї колекції. Мені він сподобався. Шкіру тонізує і огортає приємними нотами.

Чарівний аромат для душі та тіла
Чарівний аромат для душі та тіла
Чарівний аромат для душі та тіла