Вікторія

SPF B-Protect від Avene

SPF B-Protect від Avene

Отже, даний засіб має захист SPF 50. Написано, що то BB-крем, але більше все ж таки схожий на СС. Відгуків на нього багато, як позитивних, так і негативних.

SPF B-Protect від Avene
SPF B-Protect від Avene

Крем має досить щільну текстуру. Запах мені не дуже сподобався, дуже різкий і схожий, ніби я купила крем за 20 гривень. У кремі одразу видно пігментні цятки, які при розтиранні на шкірі, мають підлаштовуватись під колір шкіри (але підлаштовується не у всіх, виходячи з відгуків).

На упаковці зазначено, що кількість засобу, яку треба нанести на обличчя і шию - один палець. Але текстура ну дуже щільна, тому, хочеш-не хочеш, але один палець ледь вистачає розмазати на обличчя, на шию вже не вистачає. Тому, необхідно класичні два пальці

Розтушрвується ніби непогано, але на лобі по контуру обличчя на фото побачила, що недотушувала. Загалом, радять його спочатку нанести пальцями, а потім розтушувати за допомогою спонжика. Так він краще лягає на обличчя. Ще порада - наносити на зволожувальний крем.

Багато негативних відгуків було з приводу того, що він дуже жирни шкіру через деякий час

Носила цілий день - такого ефекту не помітила. У мене навіть трошки матує, жирний блиск відсутній.

Висновок - засіб непоганий, але зовсім неекономний, його потрібно впродовж дня хоча б раз поновлювати. Тому, його аби вистачило на тиждень-два щоденного використання. При його вартості може влетіти "в копійочку". Основним мінусом для мене є його запах, тому повторно придбаю навряд чи.

А ви користувались, які враження?

Вікторія
1
Підписники
0