Оліч

Flavia Cherry Lust

Flavia Cherry Lust

Не буду тягнути інтригу і скажу відразу - ні)) Це звісно не абсолютний клон.

АЛЕ! Аромат дійсно непоганий, є солодка смачна вишенька, нагадує глінтвейн. Якщо в оригінальному Lost Cherry є яскраві ноти гіркого мигдалю, амаретто, лікеру, то тут все трошки простіше. Але, враховуючи різницю в ціні, це не критично. Красиво буде на холодну погоду в морози.

Парфюм мені більше нагадує Attar Collection Khaltat Night. І це прична, чому я поставила цей парфюм в рейтингу на трете місце в цьому замовленні: https://club.makeup.com.ua/looks/10655/, бо була інфа що Attar Collection належить росіянину (не перевіряла це), тож це класна альтернатива, щоб не платити росіянам грощі.

Стійкість у парфума досить непогана, на одязі тримається довше, ніж на шкірі, може кілька годин, але я б не сказала що у оригінала набагато краща стійкість (а за його ціну дуже хотілося б).

В цілому, дівчатам, що хочуть собі солодкий вишневий аромат не за всі гроші світу, цілком можу радити його, судячи з відгуків він час від часу з'являється на мейкапі, але його дуже швидко розкупають, тож треба моніторити ситуацію)