Nadine Denisuk

Скраб-маска для обличчя Agor

Скраб-маска для обличчя Agor

Хочу розповісти про свій досвід користування убтанами та порошковими масками. Насправді моя шкіра чуттєва і рекомендації дерматологів та косметологів в такому разі зазвичай сходяться на використанні таких м'яких очисних продуктів, як пінка. І дійсно це так, в моєму іншому обзорі я також розповідаю про пінки. Але так як мені подобається всякі рослинні порошочки, то я не обійшла стороною і цей продукт, про який піде мова зараз.

Скраб-маска для обличчя Agor

Косметична компанія Agor вже досить давно на українському ринку і це дуже приємно, що наші виробники теж стараються для людей виробляти щось якісне. Купляю я убтани не вперше, минулого разу це був саме засіб для вмивання жирної шкіри, а цього разу я зупинилась на скрабі-масці. Насправді різниця трохи є, адже вмиваючий засіб все ж таки трохи м'якіший, на відміну від скрабу. Тож це просто засоби різного призначення. Склад теж мене тут порадував натуральністю, присутні лікарські трави, мінерали, глина та інші корисності.

Аромат цього засобу мені приємний, він віддає натуральною глиною, травами, чимось м'ятним, мелісою, зерном. Цей запах відчувається досить яскраво виражено і смачно, а сам порошочок досить легкий і якщо дунути, легко підніметься у повітря. Колір засобу бежевий, часточки у скраба-маски, як я вже казала, трохи крупніші за умивалку. Але не набагато. Після нанесення і змивання відчувається свіжість, обличчя здається очищеним. Використання дуже економне, вистачає кількох невеликих ложечок на один раз.