Фантазія на тему Montale Vanilla Cake за 84 грн
До вашої уваги парфум саме для такої пори! Уявіть запах гарячого ванільного бисквіту, промоченого згущеним молоком разом із ароматом цукрової вати. Уявили? Це саме Malizia Bon Bons Milk Cake!
Я обожнюю гурманські аромати, тому не могла пройти повз цю неймовірну бюджетну знахідку. Дитячий парфум виявився справжнім скарбом для такої дорослої тьоті, як я. Malizia Bon Bons Milk Cake - суміш усіх моїх улюблених нот. Він лактонний, однак містить дуже багато приємної теплої ванілі та паленого цукру. Розігрітий пломбір на гарячій бельгійській вафлі! 🧇🍦
Milk Cake - це фантазія на тему Montale Vanilla Cake: він також дуже лактонний, із ароматом ванільного бісквіту.
Звісно, парфумерія П'єра Монталя стійкіша і більш багатогранна, однак Malizia Milk Cake сміливо виграє порівняння через свою копійчану вартість. Пробничок Montale обійдеться вам 134 грн за 2мл, а за 84 грн отримуєте цілих 30мл Malizia Bon Bons Milk Cake.
Зате обидва аромати несуть абсолютно одинаковий настрій, дарують затишок та тепло, дають вашій шкірі настільки смачний аромат, що хочеться відкусити.
Я люблю продукцію Montale, в моїй колекції безліч повнорозмірних ароматів і розпивів, однак Vanilla Cake я не планую купувати, адже немає резону: у мене є ідейно схожий і не менш затишний Milk Cake за 84 грн. Рекомендую і вам ознайомитися з ним, любителі солодких кондитерських запахів оцінять!
Коментарі (0)