Alhambra Narcotic Flower
Переходимо до арабських клонів, які дійсно варті уваги
Цей парфум я вирішила поставити на друге місце у рейтингу клонів з замовлення https://club.makeup.com.ua/looks/10655/.
Аромат на мій погляд максимально наближений до оргигіналу - Ex Nihilo Fleur Narcotique. Чую білі дуже яскраві білі квіти, свіжість холодного зеленого чаю з яимось трохи кислим фруктом, мабуть це лічі. Також в цьому ж стилі є аромат Attar Collection Azora, там я чую майже все те ж саме.
Парфум дуже гучний, стійкий, тож на мою думку в ньому буде шлейф, але при цьому він підійде для літа. Після одного розпилення я довго чула його на відстані витягутої руки.
Цей відливант я залишила собі, і використаю його, але не буду повторювати, бо це не мій улюблений парфум, я доволі байдуже до нього відношусь (тому він на другому місці)). Але я думаю, що якби я його дуже любила, але не мала можливості купити оригінал - я б прийняла до уваги таку альтернативу.
Тип аромату: квіткові, фруктові Початкова нота: Бергамот, Лічі, Персик Нота серця: Апельсиновий цвіт, Жасмин, Півонія Кінцева нота: Деревинні ноти, Мох, Мускус
Коментарі (0)