YuliHrytskoff

Гель для душу "Макадамія і трюфель" Dermacol Aroma Ritual Shower Gel

Гель для душу "Макадамія і трюфель" Dermacol Aroma Ritual Shower Gel

Як відомо, шоколад піднімає настрій, стимулюючи вироблення гормонів щастя. Але якщо кожен день таким чином піднімати собі настрій, то через кілька тижнів навіть найсмачніша шоколадка не в силах буде впоратися з сумом, що виникне від погляду на ваги, які покажуть кілька додаткових кг.

Тому, щоб радісний настрій не залишав нас, краще подарувати собі пінне задоволення з гелем для душу Dermacol "Макадамія та трюфель". Цей гель з перших секунд контакту з водою наповнить всю ванну кімнату смачним ароматом шоколаду, таким насиченим, що здається, його можна спробувати на смак. Крім того, гель відмінно очищує шкіру, зовсім не пересушуючи її та подарує їй смачний аромат. Але про все по порядку...

Гель для душу "Макадамія і трюфель" Dermacol Aroma Ritual Shower Gel

Мені дуже подобається! Воно яскраве, цікаве, тюбик гелю хочеться розглядати та милуватися ним.
Гель поміщений у тару, виконану у формі м'якої туби, витриманої у бежево-шоколадних тонах.

На зворотному боці туби можемо прочитати інформацію про продукт різними мовами - склад, обсяг та інші відомості, які будуть корисні для споживача.

Кришка в тубі відкидна - фліп-топ. Відкривається та закривається без будь-яких зусиль. З одного боку, це добре, тому що зручно відкривати тубу мокрими руками, перебуваючи у душі; а з іншого боку, якщо брати гель для душу з собою в дорогу, є ризик мимовільного відкриття кришечки і розливу продукту по всіх речах, тому краще фіксувати чимось кришечку, якщо будете брати гель із собою, наприклад, скотчем.

Склад гелю не ідеальний, містить, переважно, компоненти синтетичного походження. Але мене це не сильно лякає, мені важливо, щоб у складі продукту не було агресивних складових, які потенційно можуть спричинити алергію чи подразнення, тому що у мене шкіра доволі чутлива.

Консистенція гелю дуже приємна! Середньої густини. По текстурі це більше крем-гель, аніж гель.

Колір гелю дуже гарний – теплий бежево-ванільний.

Запах у гелю дуже солодкий! Коли я вперше відкрила кришечку, в ніс "вдарив" настільки яскравий, концентрований солодко-приторний аромат, що мені різко захотілося чогось солененького! Я навіть грішним ділом подумала, що (віддам чоловіку 😁)не зможу ним користуватися. Але ні, при намилюванні на тіло аромат стає дуже м'яким і зігріваючим. Це запах солодкого, смачного молочного шоколаду, щедро присмаченого медово-тягучою карамеллю, з додаванням кокосової стружки та згущеного молока. Загальна композиція нагадує мені шоколадно-ванільний капучіно, политий карамельним топінгом і посипаний кокосовою стружкою.

Легкий запах гелю залишається на тілі ще близько півгодини після прийняття душу, зате у ванній пахне, як після сеансу шоколадної ароматерапії 😋🍫🍩🍦
Загалом, по аромату хочеться сказати, що дівчатам з дуже чутливим носом аромат гелю для душу, найімовірніше, здасться нав'язливим і трохи задушливим; тоді як любителям гурманських ароматів запах цього гелю для душу буде якраз те, що треба!

Гель відмінно піниться, піна м'яка, повітряна, пухнаста.

Шкіру гель не сушить зовсім, навіть навпаки, після прийняття душу з цим гелем шкіра дуже бархатиста, м'яка і приємна на дотик.

Подразнення, алергії, сухості чи інших неприємних відчуттів під час використання цього гелю у мене не виникло.

Як на мене, холодним та похмурим днем ​​прийняти ванну із цим гелем для душу буде дуже приємно, його аромат огорне, зігріє та подарує гарний настрій! А ось для літа хочеться чогось свіжішого та ніжнішого. Але гель відмінний, за можливості рекомендую спробувати!