Strange Love

Олівець для брів, що тримається 36 годин?

Олівець для брів, що тримається 36 годин?

Олівець не простий у нанесенні, зате ледко точиться та розподіляється на шкірі. Мій відтінок - нейтральний коричневий, без рудих та сірих підтонів.

Давайте розглянемо його детальніше...

36 годин безперервної нОски? 36 годин без демакіяжу і вмивання? Така "розкіш" не для людини з маніакальною залежністю від догляду. Підозрюю, що навіть люди із складними позмінними професіями не потребують настільки довготривалого макіяжу.

А от 7-8 годин надійної служби цього олівця на бровах мені було б достатньо.

Він справді тримається непогано та схожий на гелеві олівці для очей, які здатні схоплюватися навіть на вологій слизовій. Проте, як і гелеві каяли, Maybelline New York Tattoo Brow 36H боїться жиру. Навіть найменша кількість сонцезахисту на лобі провокує поступове розмивання та зникнення намальованих брів, особливо сильно страждає верхня границя.

У мене це 06 Ash Brown. Це мав бути попелясто-коричневий відтінок, проте на практиці він нейтрально-коричневий. Непоганий. Але через доволі плотну консистенцію, лягає він доволі темно (десь як помадка). Доводиться розтягувати його щірочкою для більш повітряного і натурального ефекту. Не можу віднести його до легких у використанні, потрібно приноровитися декілька хвилин.

Олівець сподобається тим, хто любить інтенсивний макіяж брів. Стійкості 36 годин від нього не чекайте, особливо, якщо у вас жирна шкіра або ж ви часто наносите зволожуючі засоби.

Я покупку більше не повторю. Проте і якогось неймовірного розчарування від покупки у мене немає.

3/5