Polina

Тестуємо чудовий натуральний боксик від українського бренду StoyanA

Тестуємо чудовий натуральний боксик від українського бренду StoyanA

У першу чергу хочу подякувати команді MAKEUP за чудову спільноту ,у якій можна виграти такі прекрасні бокси українського виробництва)
Я намагалась зробити цей допис максимально інформативним та корисним для того,щоб читачі спільноти могли в детально прочитати про кожний продукт боксу,тому тестування зайняло деякий час.

Тестуємо чудовий натуральний боксик від українського бренду StoyanA

StoyanA - це бренд, який вийшов на український ринок в ненайкращі для такого рішення часи, в часи невизначеності, невпевненності і ризику, проте саме в ці часи вони чітко усвідомили, що українська косметика потрібна українським жінкам, а український бізнес потрібен українській державі.
StoyanA - офіційно зареєстрований виробник, вони мають сертифіковане виробництво, сплачують податки та регулярно допомагаємо українській армії.
Косметика ТM StoyanA виготовляється з натуральних компонентів : екстрактів, пептидів, вітамінних комплексів, витяжок з рослин та ефірних олій найвищої якості.(інформація з офіційного сайту StoyanA)

Склад : Aqua/Water, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Gnaphalium Alpinum Extract, Sodium Hyaluronate, Camellia Japonica Flower Extract, Bisabolol (and) Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract (Sym Relief), Glycine Soja Oil, Squalane, D-Panthenol, Trehalose, Urea, Serine, Pentylene Glycol, Algin, Caprylyl Glycol, Pullulan, Disodium Phosphate, Potassium Phosphate (PatcH20), Niacinamide, Allantoin, Saccharide Isomerate (and) Сitric Аcid (and) Sodium Сitrate (Pentavitin), Benzoic Acid, Sorbic Acid, Fragrance
У складі мені подобаєтбся ,що є дуже багато олійок (Мигдальна,Ши,Сої),а ще я обожнюю ,коли продукт майже повністю складається з натуральних компонентів:в данному випадку це рослинні екстракти (Вівса,Едельвейса,Кореня Бісабололу,Камелії,Кореня Імбиру).
Через багату насиченість різними травами вироби мають неймовірний аромат,який тримається на обличчі досить довго,особисто я відчуваю досить яркий аромат бісабололу та квіток 🥰
Зовнішній вигляд:
Має дуже лаконічний флакончик( 30 мл) ,який буде зручно взяти з собою,дуже зручний дозатор,який не видавлює зайвого,а те,що мені сподобалось найбільше- маленьке сердечко з кольорами українського прапору🇺🇦,я ніяк не можу тим сердечком намилуватись ...
Дія:
Дуже приємний кремчик ,який добре зволожує шкіру ,але я б сказала ,що він більше гель-крем ,ніж звичайний крем ,бо має таку незвичну консистенцію, яка лягає тоненьким,легеньким шаром на шкіру обличчя та майже не відчувається(ніби наносиш бульбашки ,які нічого не важать). Шкіра після нього неймовірно м'якенька,як у дитини.

Склад:
Вода/вода, екстракт ядра Avena Sativa (вівса), екстракт Gnaphalium Alpinum, екстракт квітів камелії японської, екстракт кореня Bisabolol (і) Zingiber Officinale (імбиру) (Sym Relief), сквалан, гліцин-соєва олія, D-пантенол, гіалуронат натрію, Ніацинамід, алантоїн, ізомерат сахариду (і) лимонна кислота (і) цитрат натрію (пентавітин), бензойна кислота, сорбінова кислота, ароматизатор
Має склад,який дуже схожий на склад крему для обличчя ,також є багато різних трав. Дивлячись на діаграму,можна сказати ,що склад цілком безпечний та дуже натуральний.
Спосіб застосування:
Нанести потрібну кількість засобу на ватний диск, протерти обличчя круговими рухами. Доречі,що я помітила ,через те,що у складі є досить багато рослин,на ватному диску продукт виглядає не прозоро,а з відтінком жовтенького.
Зовнішній вигляд:
Дуже велика пляшечка(250мл),що мене й здивувало . Дозатор не зовсім допрацьований, бо вичавлює дуже багатенько продукту й розплискує його усюди навколо. Ну й звісно ж не можу обійти увагою сердечко ззаду на пляшечці♥️
Моя думка та дія:
Дуже приємний тонік для обличчя,гарно тонізує шкіру ,трішечки щиплить ,але таке досить часто буває, після нанесення залишає приємний аромат із композиції трав.

Склад:
• Aqua/Water, Xanthan Gum, Laminaria digitata Extract, Blue Green Algae Extract, Papain, Bromelain, Actinidia chinensis Fruit Extract, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Squalane, Gnaphalium Alpinum Extract, Camellia Japonica Flower Extract, Bisabolol (and) Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract (Sym Relief), Glycine Soja Oil, D-Panthenol, Sodium Hyaluronate, Niacinamide, Allantoin, Saccharide Isomerate (and) Сitric Аcid (and) Sodium Сitrate (Pentavitin), Benzoic Acid, Sorbic Acid, Fragrance.
Склад шикарний ,нічого зайвого та того,що могло б зашкодити вашому обличчю. Тут вже більше екстрактів різних видів водоростей та плодів ,аде також присутні й рослинні екстракти.
Зовнішній вигляд:
Не дуже велика пляшечка(100 мл), має дозатор досить незвичайної форми ,з якимось виступом на ньому зверху ,але він зручний та вичавлює ідеальні порції,я б навіть зробила ,щоб ще трішечки більше давав. Ну і ,як по традиції, сердечко жовто-блакитного кольору💞
Спосіб застосування:
Нанесіть рівним шаром на чисту шкіру обличчя та шиї, уникаючи області навколо очей. Залишіть протягом 15-20 хвилин, залишки ретельно змийте водою. Він досить легко змивається, отже ,труднощів із цим не виникне.
Моя думка та дія:
Насправді я досить рідко використовую подібні продукти,бо у мене дуже чутлива шкіра, яка потребує ,щоб з неї здували пилинки... Але, на превеликий подив, цей ексфоліант ідеально підійшов та не викликав ніяких подразнень на обличчі, воно стало дуже м'якеньким та ідеально гладеньким ,як після скрабу . А що мені ще сподобалось,як і в усіх продуктах з боксу, так це аромат ,він неймовірний, аде після змиття не залишається на шкірі.

Склад:
Aqua/Water, Coco Glucoside, Decyl Glucoside, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Glycine Soja Oil, Gnaphalium Alpinum Extract, Camellia Japonica Flower Extract, Bisabolol (and) Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract (Sym Relief), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, D-Panthenol, Sodium Hyaluronate, Niacinamide, Saccharide Isomerate (and) Сitric Аcid (and) Sodium Сitrate (Pentavitin), Benzoic Acid, Sorbic Acid, Fragrance.
Склад дуже схожий на всі попередні продукти,також присутні олійки,ніацинамід,з відмінностей можу виділити:

  • Глюкоцід кокосу (Кокоглюкозоід) – є неіонною поверхнево-активною речовиною, яку можна використовувати в якості пінооутворюючого, очищаючого, кондиціонуючого і підвищуючого в'язкість агента для рідких миючих засобів та шампунів. Отриманий з кокосової або пальмової олії і глюкози з кукурудзи чи пшениці. Косметичний продукт, у складі якого є кокоглюкозоід, підходить навіть для тендітної і чутливої шкіри.
  • ДЕЦІЛГЛЮКОЗИД - м'яке неіонне ПАР, що складається з цукрів (глюкози), отриманих з кукурудзяного крохмалю, та жирних кислот кокосового горіха. Серед неіонних ПАР є найбезпечнішим.
    Зовнішній вигляд:
    Виглядає ,як і усі інші подібні пінки для вмивання, досить зручний дозатор,але перші декілька разів мені дались складненько. Також присутнє моє улюблене ♥️🇺🇦
    Спосіб застосування:
    Нанести потрібну кількість пінки на вологу шкіру, помасажувати, змити теплою водою. Перед застосуванням не потрібно збовтувати,струшувати чи щось подібне .

Моя думка :
Дуже приємна пінка для вмивання, яка не викликає сухість ,чому я дуже тішуся, не викликає подразнень та таке інше... Має дуже приємний аромат ,але він дещо відрізняється від ароматів інших продуктів із боксу ,чимось нагадує мені парфуми з ароматом кориці... Цей аромат на довго залишається на обличчі,мені це сподобалось, але ,якщо Ви досить чутливі до сторонніх запахів , враховуйте те, що запах буде триматись.