Fraulein

Одне лічить - інше калічить чи як вперше так розчарував крем

Одне лічить - інше калічить чи як вперше  так розчарував крем

Сьогодні у своєму відгуку я хочу поділитися з вами своєю думкою про такий продукт як Крем-бальзам для обличчя від Yves Rocher.

Склад:

AQUA/WATER/EAU•COCO-CAPRYLATE/CAPRATE•GLYCERIN•BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER•CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER WATER•HYDROXYPROPYL STARCPHATE•PROPYLENE GLYCOL.•TRIBEHEN АПРИЛІЛГЛІКОЛЬ • КАРБОМІР • КСАНТАНОВИЙ КАМІНЬ •1,2-ГЕКСАНДІОЛ•КАПРИЛГІДРОКСАМОВА КИСЛОТА•ГІДРОКСИД НАТРІЮ•ЕКСТРАКТ СІГЕСБЕКІЇ СХІДНИЙ•ЕКСТРАКТ КВІТКІВ РОМАШКИ РЕКУТИТУ (МАТРИКАРІЯ КАМІЯНА)

Інформація від виробника:

Поживний комфортний бальзам для обличчя зручний для сухої та чутливої шкіри, яка потребує комфорту. Бальзам живить, зволожує та заспокоює стягнутість, поколювання та інші неприємні відчуття.

Через 1 місяць: шкіра зміцнюється, стає комфортнішою, менш чутливою.

Насичений і шовковистий бальзам, що залишає приємний післясмак відчуття «кокона» на шкірі. Натуральний заспокійливий аромат ромашки.

Продукт пристосований для чутливої шкіри. Складається більш ніж з 99% інгредієнтів природного походження. Без силікону, без мінеральної олії, без спирту, без ароматизаторів.

Судячи з опису все прекрасно і чудово ... а насправді повне розчарування.

Зараз розповім чому

Одне лічить - інше калічить чи як вперше  так розчарував крем

Моя шкіра комбінованого типу, Т-зона схильна до жирності, а щоки – проблемна зона, періодично, особливо перед менструацією, схильна до недосконалостей, дрібних прищиків та почервонінь. Причому самі прищі проходять досить швидко, залишається тільки приділити увагу цяткам (зазвичай для цього використовую цинкову мазь), і ВУАЛЯ все швиденько очистилося і я знову красива))

Але в холодну пору року між брів і на носі з'являються лущення, шкіра стає сухою, і засобу щоденного догляду не вистачає.

Чому я вирішила вибрати цей крем

Кінець жовтня видався досить холодним та вітряним, та я ще й застудилася. Багато терла носа сухими серветками. Як результат - шкіра навколо носа суха, запалена, є лущення. Було ухвалено рішення придбати поживний крем на холодний період року. Прогулювалася торговим центром і вирішила заглянути в магазин з косметикою Ів Роше. Раніше користувалася і шампунями, і засобами для догляду за обличчям - все влаштовувало абсолютно, та й тішило, що сама косметика більш-менш натуральна).

Моїми побажаннями було легке живлення без камедогенного ефекту.

Консультант порадила цей крем-бальзам.

Що можу сказати, він справді впорався з лущеннями, пішла почервоніння і хворобливість. Після нанесення крему шкіра була гладенька, м'яка. Запах у засобу приємний, легкий, не дратує. Наносила його на ніч, на ранок шкіра була приємна на дотик, насичена, я була задоволена.

АЛЕ... після щоденного застосування його таким чином протягом тижня моя шкіра вкрилася червоними болючими прищами...

Я подумала, може щось з'їла не те, або наступають ті самі дні .... і дурна продовжувала такий догляд. Потім треба було поїхати, із собою я цей крем не взяла. Близько місяця я ним не користувалася.

І що ви думаєте? Моя шкіра повернулася до колишнього стану! Я була нею задоволена.

Але все-таки вирішила дати цьому засобу ще один шанс (чи мало якого збігу обставин склалося тоді). І все-таки дива не сталося... Все знову повторилося.

Показую фото до/після

(Тут великих висипів майже немає, але багато дрібних червоних, пори забиті, все у чорних точках)

Повторювати експерименти більше однозначно не буду, потім довго відновлювати свою шкіру заново.

Крем я, напевно, не рекомендую нікому... Хоча може у вас є позитивний досвід з ним