Nadine Denisuk

Triuga масло ши(каріте)

Triuga масло ши(каріте)

Масло ши від компанії Triuga я вирішила купити замість звичайного кокосового тої ж самої фірми. Скажу по правді, мені подобалось і кокосове також, воно трохи біліше за кольором та іншої текстури. При виборі цього масла я також перечитала різні відгуки і багато було позитивних.

Можна сказати, що це масло цілком виправдовує своє призначення. По вигляду воно трохи бежевого відтінку, текстура плотна, тане від тепла. Аромат дуже приємний, солодкуватий, нагадує ваніль. Я точно не знаю, можливо, це доданий ароматизатор, але достатньо приємний, тому не вважаю це мінусом продукту. Використовую даний продукт за різним призначенням. Колись просто як крем для зволоження шкіри, це масло здатне сприяти загоюванню тріщинок, дрібних ранок на шкірі. Часом змащую губи, волосся, додаю у глиняні маски. Наприклад, коли беру блакитну глину. І ці маски, до речі, після цього діють досить добре, шкіра уже не пересушується завдяки наявності зволожуючих і поживних речовин.

У пакуванні присутня захисна фольга, що зручно, так як баночка розрахована на використання потім шпателя або ложечки. Діставати засіб зручно, легко, він трохи жирнуватий, тому для своєї схильної до жирності шкіри я використовую його не дуже часто і небагато. Склад натуральний, про що пише виробник. Під час використання жодних негативних реакцій шкіри не виявлено. Помагає від сухості, зволожує, мілки тріщинки швидше загоюються.