Підводки
Сьогодні буде порівняння трьох підводок різної цінової політики
Одразу цікаво, це мені повилазило чи у виборі груп зникла вкладка Makeup?
YSL, Maybelline чи LAMEL
Упаковка: YSL та LAMEL це круглі ручки з доволі щільно сидячими кришками. Maybelline має кути і на переріз шестигранник.
Малююча частина: YSL має великий фетровий гнучкий кінчик, LAMEL має тоненький пензлик, MAYBELLINE пензлик, що при невдалому одному закритті завернув пару ворсинок.
Мені особисто довподоби паковання Maybelline, але упаковки YSL LAMEL теж надзвичайно приємні. Тут зробимо нічию.
Відбитки
Відбитки зроблено методом горизонтального прикладання аплікатора до шкіри. І що ми бачимо: найакуратніший відбиток має LAMEL, на другому місці YSL ну і на третьому MAYBELLINE
Свотчі
YSL таке враження, що скоро буде закінчуватись бо кінчик швидко пересихає, але в принципі звичайно стрілку і трохи дрібнотт осилити ним можна. MAYBELLINE в мене видає "бульку" на пензлику (так само ведуть себе підводки Meduza від LAMEL) і як бачите трохи розтікаються у зморшках. LAMEL тоненька то ж можна нею і мікрострілочки дозволити собі намалювати.
Тест вологою серветкою з подальшим розширенням пальцем провалив YSL, але там не заявлено що воно суперстійке. Тест на інтенсивне тертя показав, що Maybelline і Lamel дуже стараються лишитись на скірі, але проти фізики не попреш🤣
Ну і бонусом - на наступний день лишились на руці Maybelline та Lamel, хоча я була в душі, мила руки милом і мила посуд кілька разів.
Макіяжі і висновок
Висновок - особисто для мене підводка має бути сльозостійкою бо одне око у мене сльозиться в кутику і мої чудові стрілки зазвичай течуть стрімко вниз, або у око,заставляючи мене плакать. Тому серед трьох представниць, я оберу MAYBELLINE та LAMEL. Хоча фото не передає, але дійсно дуже чорна підводка тут від YSL. Більш бюджетні не такі екстрачорні.
Коментарі (0)