Fraulein

Бальзам для губ Just Kawaii Honey & Orange з ароматом апельсину

Бальзам для губ Just Kawaii Honey & Orange з ароматом апельсину

Від виробника:

Honey & Orange інтенсивно зволожує та глибоко живить, сприяє регенерації обвітреної та сухої шкіри. Завдяки бджолиному воску бальзам має пом'якшуючий і загоює ефекти, а також насичує шкіру губ вітамінами.

Склад:

Paraffinum Liquidum, Ethylhexyl Palmitate, Ceresin, Bees Wax, MAY CONTAIN/PIGMENT, Perfume, Perfume, BHT, Phenoxyethanol, Titanium Dioxide, Yellow Iron Oxide

Аромат:

пахне хімозним медом, слабенько, а апельсину не чути взагалі. Запах чутно, якщо піднести бальзам до носа, а після нанесення його на губи аромат не відчувається.

Упаковка:

Красива незвичайна упаковка. Стильно виглядає у домашній косметичці. Як варіант для маленької косметички в сумочку, я вважаю завеликий, займає забагато місця, тим більше, я віддаю перевагу невеликим, мініатюрним варіантам.

Через свою форму, він скочується зі столу, багато разів падав на кахельну підлогу. Але упаковка надійна, міцна, нічого не розбилося, не тріснуло, не відкололося.

Єдине - стерлася назва, але мене це зовсім не бентежить і не засмучує.

Застосування:

Я зазвичай рідко користуюся помадами, особливо терпіти не можу блиски, коли все прилипає і стягує губи. Цей бальзам досить щільний, жирно лягає, легко наносити на губи, можна нашарувати.

Смаку не має ніякого. Не дратує на губах. Що сподобалося, він не липкий, до нього не прилипає все поспіль. Добре вбирається. Зазвичай люблю наносити на ніч. Поки я відпочиваю – бальзам працює. Мої губи зволожуються та насичуються.

Ефект:

Середній. При ранках, тріщинах і конкретних "сухарях" допомагає дуже слабо. Для цих цілей я використовую бальзам від Оріфлейм (у вигляді бочки). Ось він справляється на ура.