Fraulein

Класний крем українського виробника Shelly Hand

Класний крем українського виробника Shelly Hand

У цьому відгуку йдеться про відносно новий продукт на ринку професійної косметики для манікюру.

Виробник: Україна

Об'єм: у мене 45 мл, є ще 250 і 500 мл.

Клас косметики: професійна

Призначення:

загоєння, харчування та зволоження

Для нормальної та сухої шкіри рук

Наскільки я знаю, бренд "Shelly" – це молода українська марка – виробник професійної косметики для манікюру та педикюру.

Склад:

Aqua, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Alcohol (and) Polysorbate 60, Stearic Acid, Butyrospermum Parkii (Shea) Oil, Glycerin, Allantoin, Caprylic / Capric Triglyceride, Phenoxyethanol (and) Ethylh yl Acrylate Crosspolymer, Snail Slime Extract, Parfume, Citric Acid

Дизайн та оформлення:

Невелика туба, із міцного пластику, зручно лежить у долоні. Засіб із нього буквально "випльовується". Щоб видобути відразу потрібну кількість крему, потрібно постукати тюбик об долоню, і тоді воно вийде легше. 🙃Єдине, що не подобається - це коли засіб закінчується, то дуже важко його звідти дістати, доводиться розрізати флакончик.

Аромат: щось солодке, оливково-медовий запах. Пахне приємно, не різко, не відразливо. Навіть чоловікові сподобався. (Я його теж привчила на ніч користуватися кремом для рук))

Консистенція: на дотик ніжний, легка текстура, швидко вбирається, не залишає дратівливої плівки.

Ефект від застосування

шкіра ПІСЛЯ нанесення крему (згори шкіра ДО)

Добре зволожує, легко, руки відразу стають м'якими і гладкими на дотик. Крем справді дієвий, тільки особисто для мене є одне АЛЕ. Руки у мене сухі, плюс я постійно мій посуд, перу, займаюся городом, і найчастіше без рукавичок (дуже вони мене дратують), від цього шкіра сохне ще більше. Тому мені завжди потрібні поживні креми, звичайного зволоження не вистачає

Загалом, підбиваючи підсумки хочу сказати, що це цікавий продукт. Підійде багатьом, добре зволожує, пахне приємно, такий формат зручний у сумочку.

Брала ще такий з піоном - аромат неймовірний!