YuliHrytskoff

Парфумована вода Moschino Toy Boy

Парфумована вода Moschino Toy Boy

Знайомство з новою парфумерією - це дуже цікаве та захоплююче заняття, що відкриває чарівний світ ароматів та асоціацій... Парфумерію італійського бренду Moschino я дуже люблю, серед всієї різноманітності ароматів є багато гідних, без перебільшення, просто бестселерів. З білим ведмедиком Moschino Toy 2 я була знайома вже доволі давно і дуже люблю цей аромат (відгук про нього - https://club.makeup.com.ua/post/10283/), а коли я побачила у продажу чоловічий варіант вказаного аромату – Moschino Toy Boy – одразу загорілася придбати його у свою колекцію ароматів для знайомства. І, як ви вже зрозуміли, мій сьогоднішній відгук буде саме на парфумовану воду Moschino Toy Boy.

Парфумована вода Moschino Toy Boy

Прем'єра аромату відбулася в 2019 році - доволі молодий аромат, але вже встиг наробити багато галасу і знайти як своїх поціновувачів, так і завзятих хейтерів.
Група ароматів: східні, пряні.
Категорія: водичка відноситься до категорії міддл-маркет.
Стать: для чоловіків.
Парфумер: Yann Vasnier.
Країна: Італія.
Зроблено в Італії.

Повноформатний флакон Moschino Toy Boy - це практично витвір мистецтва! Флакон виконаний у вигляді стилізованої фігурки іграшкового ведмедя чорного кольору - дуже цікаво та мило виглядає! У мене ж парфум представлений у вигляді пробника, який я придбала для знайомства з ароматом, тому скажу кілька слів про його оформлення.

Пробник поміщений у гарне картонне пакування, виготовлене у формі листівки.

Усередині цієї листівки у спеціальних кріпленнях розташований сам пробник, а також зображений флакон парфумованої води з переліком усіх нот аромату.

Пробник виготовлений з якісного чорного пластику та для зручності користування оснащений дозатором.

Розпилювач працює добре, не заїдає, парфум подає дрібнодисперсною хмаринкою.
Об'єм пробника - всього 1 мл. Звичайно, це дуже мало, але щоб відчути аромат, розкриття його нот і зрозуміти – ваш це аромат, чи ні – такого обсягу вистачить сповна.

Згідно опису виробника, парфумована вода складається з таких нот:

Початкова нота: Бергамот, Груша, Мускатний горіх, Рожевий перець, Елемі
Нота серця: Гвоздика, Липовий цвіт, Магнолія, Троянда
Кінцева нота: Амбра, Кашмеран, Кедр, Мускус, Сандал

А звучить аромат так:

Початкова нота розкривається благородним звучанням бергамота, який поєднався з тонкими нюансами елемі та грушевими відлуннями. Їх додатково оточують пряний мускатний горіх і запашний рожевий перець, що зігрівають душу.

Нота серця складається з ніжних мотивів гвоздики, прекрасного липового цвіту, садової магнолії та класичної троянди.

Кінцева нота збирає навколо себе стійкий амбровий шлейф, який доповнений м'якістю кашмерана, кедровою смолою, чуттєвим мускусом і легким серпанком сандала.

Як чую аромат я – трошки не так, як подає виробник, але схожість вловлюю. Перший пшик - і я одразу чую троянду, не солодко-пудрову, а благородну чайну, трішки зів'явшу, з легкою, властивою тільки їй квітковою кислинкою. І перець! Але він тут благородний, не першить... Це мускатний горіх... Трохи вловлюю відлуння соковитої грушевої м'якоті... А в шлейфі - смоли та білий мускус...

Аромат оригінальний, навіть варто сказати - неординарний, однозначно гідний представник парфумерного мистецтва! Виробник позиціонує цей аромат як чоловічий. Але я засумнівалася б! Ні, мені дуже подобається троянда в чоловічих ароматах, особливо у злегка прив'ялому звучанні, але, як на мене, даний аромат - класичний унісекс, що межує з жіночою парфумерією!

Аромат шлейфовий, причому, шлейф дуже красивий, шляхетний, звучить інакше, ніж якщо внюхуватися в самий аромат поблизу.

Стійкість у парфумованої води дуже хороша - 4-5 годин аромат чутно виразно, на одязі довше.

Сезонність цієї води - це, як на мене, досить спірне питання... Якщо розглядати її як жіночий аромат - то це однозначно вечірній парфум, але взимку я його не бачу... Це аромат міжсезоння - він чудово звучатиме в період - весна -осінь.
Якщо ж розглядати аромат як чоловічий – то він буде абсолютно всесезонним!

Вікові рамки аромату. Для жінок такий аромат доречний у вікових рамках 25-45 років; – а для чоловіків навпаки – це не аромат для дорослих, успішних чоловіків. Я розцінюю його більше як парфум для сучасних, креативних молодих хлопців та молодих чоловіків, які не бояться виділятися!

Підбиваючи підсумки, хочу сказати, що Moschino Toy Boy - це дуже зухвалий, провокуючий східно-квітковий аромат, розроблений для чоловіків, але який так подобається жінкам! Самобутній та небанальний, незаїжджений та оригінальний з красивим та довгим шлейфом, але для знайомства з ароматом краще спочатку придбати пробник!😉