Olvia

Мило-мочалка "М'ята". Незвичний формат. Абсолютно натуральний склад. Український продукт

Мило-мочалка "М'ята". Незвичний формат. Абсолютно натуральний склад. Український продукт

Мило-мочалка – для мене незвичний продукт. Такого засобу догляду за тілом в мене ще не було. Це щось середнє між звичайним милом та скрабом, але з повністю натуральним складом.

Мило-мочалка "М'ята". Незвичний формат. Абсолютно натуральний склад. Український продукт

Перше, що привертає увагу, це розкішний аромат. Поціновувачі м’яти оцінять. Одразу віриш, що це не штучний ароматизатор. Це саме той запах натурального ефірного масла: ненав’язливий, свіжий. Якщо залишити мило у відкритому вигляді в кімнаті, воно спрацює як ароматизатор. Якщо мило намочити, запах тільки посилиться. Справжній сеанс ароматерапії, а запах м’яти, як відомо, гарно знімає стрес. Але на шкірі аромат не тримається.

Склад повністю натуральний. Мильна основа без лаурил сульфат натрію, якого всі так бояться, барвник та ароматизатор натуральні, люфа, ефірне масло – суцільна користь.

За рахунок люфи мило досить шершаве. Люфи багато, вона розподілена по всій товщині мила. Співвідношення мила та люфи залишається практично незмінним, бо люфа поступово кришиться, а мило змилюється. Тому навіть наприкінці не буде такого, що залишиться або твердий шматок люфи, або голе мило.

Моя порада – при першому використанні трохи потримайте мило у гарячій воді, так люфа стане пом’якше і ви уникнете неприємних відчуттів. Головне не перетримайте, щоб мило не розкисло. Далі люфа буде розм’якати швидше, усередині вона не така жорстка. Перед застосуванням бажано розпарити шкіру, тоді масаж буде приємнішим.

Якщо просто намочити мило, то піна виходить незначна, трохи зелена. Але при масажі вона ущільнюється, стає кремоподібною та дуже м’якою. Шкіра не фарбується. По відчуттям це більше нагадує кремові засоби для душу, а не мило.

Я звикла до жорстких мочалок, тому дискомфорту при використанні не відчуваю. Але я би не радила сильно терти, рухи повинні бути кругові, легкі, без натиску. Тоді і ефект масажу буде, і подразнення не з’явиться. Одразу відчувається тепло, кров розганяється, є ефект скрабування. Це дійсно схоже на звичайний масаж мочалкою з люфи, що вже намилена.

Після змивання шкіра трохи скрипить , але не пересушена, гладенька, приємна на дотик. В цілому, мило-мочалка мені сподобалася, це був цікавий експеримент, але змилилося воно досить швидко. У Tsukerka ще є таке мило з ароматом апельсину та грейпфруту, із задоволенням спробувала би обидва.