Оліч

Frederic Malle Music For A While

Frederic Malle Music For A While

Чула думку, що Frederic Malle геніальний парфумер, щоб зрозуміти його витвори треба до них дорости. Цілком може бути, що до більшості його ароматів я ще не доросла, а от з Music For A While ситуація інша.

Я почула про нього від одної блогерки і пішла знайомитися з ним в Ароматеку. В магазині він мені дуже сподобався, я почула смачний ананас, трави, це було схоже на якийсь коктейль з ананасовим соком, джином, дуже смачно, свіжо і солодко по літньому. Я вирішила купити спочатку відливант, але побачила тревел версію на 10 мл і вирішила що треба брати її, бо попереду літо і такий аромат може подумки переносити мене до басейну з бокалом в руці))

Приїхала мені моя посилочка, він у стильній коробочці, флакончик зручний, бризкаю його собі на шкіру, і це вже не ананасовий коктейль( Ананас чую на тлі, причому трохи зелений. Головною виступає лаванда, яка робить аромат більш чоловічим, і можливо трохи трохи інших трав.

Цей варіант для мене теж носибельний, але я засмутилась, бо чекала на свій ананасовий напій.

Думаю таке можливо в різних партіях парфумів, бо в Табако Ваніль я теж то чую варення, то не чую.

Тож думаю, що я його використаю, здається він буде непоганим на спекотні дні, але до ароматів Frederic Malle знову підійду ще не скоро))

Frederic Malle Music For A While
Frederic Malle Music For A While
Frederic Malle Music For A While