Олена

Любов з першого дотику і на все життя

Любов з першого дотику і на все життя

Цей гель швидко завоював ринок. Всі писали про нього неймовірні відгуки, але його ціна трохи покусувала. Тому я зацікавилася дешевшими аналогами. Дешеві аналоги були нічого так, але один раз придбавши Holika я зрозуміла що весь цей час моя шкіра жадала його ;) Саме тому, зараз, якщо є гарна акція, я зразу його купую про запас.

Любов з першого дотику і на все життя
Любов з першого дотику і на все життя

Гель гарно виконує функції денного крему. Легка текстура, швидко всотується, шкіра відчуває зволоження, не відчувається тяжкості, трішки стягує шкіру, залишає блиск - не жирний, а просто блискуча плівка як після використання домашнього алое.

Також це шикарний засіб на літо для заспокоєння обгорілої шкіри. Не застосовувати зразу після обгорання - він утворює плівку і тепло не виходить зі шкіри - в перші години краще використовувати щось з пантенолом. А от на другий і наступні дні, він те що треба.

Маленький формат, зручно носити з собою чи брати в поїздки. До речі, маленький формат можна без проблем наповнити з великою банки, він не має тих проблем з дозатором, що і великий.

На мій погляд, єдиний мінус у цьому кремі - це упаковування. Воно гарна, але жахливо незручне. По перше, достатньо складно дістати залишки крему, по друге, при використанні крем виливається великими дозами. Тому я призвичаїлася тим, що невелику дозу виливаю в окрему коробочку, так набагато економічніше споживання.

А ви пробували Holika Holika Aloe 99% ? Чи сподобався він так само як мені?