khoroshaeva

База, яка добре приховує недоліки, але до ідеальної трішки не дотягує👌

База, яка добре приховує недоліки, але до ідеальної трішки не дотягує👌

Всім привіт✌

Базу під макіяж Ingrid Cosmetics Make Up Base я купила десь рік тому, як завжди спираючись на позитивні відгуки та рекомендації від makeup.

Взагалі, до сьогодні я чомусь була впевнена, що цю базу виробляє сам makeup, а виявилося, що це польський бренд- Verona Professional🤷‍♀️. Ну, вважаю, що мені потрібна медаль за уважність😂.

Ця база під макіяж - коригуюча і спрямована на маскування недоліків та вирівнювання тону шкіри.
Розповідаю докладніше 👇

База представлена ​​в класичному флакончику із міцного скла з подвійним дном.
Кришка знімається, флакон закриває міцно. Щоправда, іноді вона знімається разом із дозатором, тому з нею потрібно бути акуратніше).
Дозатор-помпа, м'яко натискається, засіб виділяє економічно, не "плюється" і не забивається.
Об'єм: 30 мл, витрата дуже економічна.

Виробник каже, що база зеленого кольору, але я бачу м'ятно-блакитний). База має досить щільну, кремову текстуру, вона злегка в'язкувата. Однак досить м'яка та пластична. На дотик немає жирності та маслянистості.

Що стосується аромату, то він не яскраво-виражений, косметичний із хімічною нотою. Швидко вивітрюється, тому дискомфорту не викликає.

Виробник не вказує для якого типу шкіри ця база, але мені здається, що для сухої вона зовсім не підійде, судячи з фото-свотчу на руці. Виділятиме сильно текстуру шкіри і навіть трохи підсушуватиме.
А ось для моєї комбінованої шкіри, вона підійшла чудово).

Хоча, я все одно перед нанесенням бази, використовую легкий зволожуючий крем.

Текстура непогано розподіляється по шкірі, навіть незважаючи на те, що вона щільна. Щоправда, має властивість швидко застигати, тому розподіляти її потрібно швиденько. Також, хочу відзначити, що база вимагає розтушовки пензликом або спонжем, так як дає світлий пігмент і якщо погано розтушовувати, обличчя буде як у леопарда, в цяточку).

Щодо світлого пігменту. База дійсно освітлює шкіру і дає легкий світло-блакитний підтон, проте його помітно буквально 3-4 хвилини після нанесення. Голубизна йде, коли база повністю ввібралася. Освітлення помірне, обличчя не виглядає як крейда).
Ця база більше підійде світлому і, можливо, середньому кольоротипу шкіри, а ось мулаткам не підійде зовсім. Та й на літо вона буде важкуватою для шкіри.

База відчувається на шкірі, не можу сказати, що критично, але все ж таки відчувається. Однак не залишає жирності, маслянистості та липкості.

З тоном та іншою декоративною косметикою потоваришувала чудово. У відгуках пишуть, що через базу, обличчя з тоном, виглядає зеленим, але в мене такої проблеми не було. Тон добре лягає, не провалюється в пори і виглядає природньо.

Фініш бази : наглухо матовий. Протягом дня вона не розтікається, не окислюється, не западає у пори та не провокує активної роботи сальних залоз.
За бажання основу можна використовувати соло, без подальшого нанесення тону.

• Добре лягає на шкіру, але вимагає розтушовки.
  • Вирівнює тон шкіри шляхом освітлення. За рахунок цього дійсно маскуються висипання (особливо активні, червоні), чорні цятки і пігментні плями.
  • База робить шкіру більш м'якою та гладкою. Приховує пори – ідеально для подальшого нанесення тону.
  • На основу добре лягає як тональний крем, так і пудра. Однак, не раджу використовувати надто світлий відтінок тону, інакше обличчя буде блідим.
  • База добре поводиться протягом усього дня
  • Справді стійка, як і обіцяв виробник, макіяж тримається добре протягом 8-9 годин, при цьому нічого не тече, не скочується та не забивається у пори.

Але:

• База не підійде теплому та смаглявому кольору шкіри. Відповідно, не для літа.
  • Може підсушувати шкіру та виділяти її текстуру. Однак, така проблема, скоріше, може бути тільки на сухій шкірі.
  • Якщо переборщити з кількістю бази, то можна дуже сильно висвітлити шкіру.

* На першому фото я просто розтушувала пальчиком, видно, що база дуже сильно виділила текстуру і запала в складочки. На другому фото - зволожуючий крем + спонжик для розтушовки, та база практично непомітна).

Незважаючи на всі "проти" я б все одно рекомендувала цю базу і із задоволенням куплю її повторно, якщо вона буде в наявності).
Дякую за увагу 💗