Оліч

Zarkoperfume Pink Molécule 090.09

Zarkoperfume Pink Molécule 090.09

Колись, коли я почала знайомитись з різними парфумами, я знайшла цей аромат на поличці магазину в полюбила його. Він мені здався солодко-свіжим, яскравим, не схожим на те, чим я користувалась раніше. Але до замовлення відливанта діло дійшло ще не скоро)

Отримала я свої 5 мл, і почала носити його. Він мені пахне абрикосами в келиху солодкого шампанського, бузком і чимось дуже кисленьким. Життерадісний, літній, наївний, підійде як на день, так і на вечір.

Та одного разу минулого літа я зробила одне розпилення і пішла по своїм справам. Сіла в таксі, і як же мене почало від нього нудити. Я його чула ще кілька годин так, наче тільки що нанесла, в мене боліла голова, він мене задушив, я просто не могла зрозуміти що це коїться. Тоді здалося що стійкість у нього просто шалена)).

З того дня в мене чомусь не піднімається рука використовувати його, хоча можу іноді просто підійти послухати аромат, і він мені знову здається приємним.

Так що флакон я собі не хочу, аромат для мене хоч і досить приємний, але сильно нагадує про те, як мені було тоді в ньому погано.

Zarkoperfume Pink Molécule 090.09
Zarkoperfume Pink Molécule 090.09