Fraulein

Просто прекрасна фарба для брів за 5 копійок Art Line Professional

Просто прекрасна фарба для брів за 5 копійок Art Line Professional

Всім привіт!

У цьому відгуку хочу поділитися з вами бюджетною знахідкою для фарбування брів у домашніх умовах - Крем-фарба для брів та вій - Art Line Professional

Склад:

вода, гідроген пероксид, цетеариловий спирт, вазелінова олія, цетеарет-20, соєвий лецитин, лаурилсульфат натрію, віддушка, аптечна ромашкова олія, станнат натрію, дигідропірофосфат натрію, етилендіамінтетраоцтова кислота, динатрій ), фосфорна кислота, сульфат оксихіноліну

Упаковка та оформлення

Досить скромне оформлення, немає нічого зайвого. На картонці вказана вся необхідна інформація про назву, відтінок, застосування, виробника і т.д.

У комплектацію входять:

- 2 пакетики крем-фарби

- 2 пакетики крему-окислювача

- лопатка для розмішування

- Ватний диск

Готую все необхідне для процедури фарбування брів у домашніх умовах

Мої враження від використання

Від природи я світло-русява, відповідно, брови у мене теж світлі. На даний момент фарбую волосся у темно-шоколадний відтінок, і брови необхідно підфарбовувати.

Ось так вони у мене виглядають до корекції та фарбування

Перед початком всіх маніпуляцій обробляю брови та інструменти хлоргексидином, потім приступаю до корекції форми брів. Коли мене влаштовує результат, всі непотрібні волоски видалені, можна переходити до фарбування. Ще раз обробляю брови змоченим ватним диском та замішую – фарбу та окислювач 1:1. Зазвичай вмісту двох пакетиків мені вистачає рази на 4. Після видавлювання потрібної кількості просто щільно закриваю пакетики і вони чекають наступного разу.

Фарбую брови в два етапи: спочатку наношу заміс на кінчик брови до вигину, чекаю приблизно хвилину, потім фарбую середину, через хвилини 3 вже фарбую початок, без різкого переходу у перенісся. Витримую хвилин 7, потім стираю сухою серветкою і дивлюся на результат. Якщо мені не вистачає інтенсивності кольору на кінчику брови, суміш наношу повторно, тримаю ще хвилин 7 і можу змивати.

Ще важливий момент, що при нанесенні потрібно бути акуратною: зайву фарбу зі шкіри потрібно одразу прибирати, коригувати форму за допомогою ватяної палички. Інакше будете з цятками на шкірі.

Відразу після процедури фарбування брови виглядають дуже яскраво, насичено, здаються широкими. Мій чоловік завжди дивиться на мене і, підхихикуючи називає "Хельга" (пам'ятаєте мультик "Гей, Арнольд"?))))

Але через пару днів фарба змивається зі шкіри і все виглядає красиво та натурально.

Ось так виглядає загалом із натуральним макіяжем

Результату мені вистачає на два тижні. Потім процедуру слід проводити повторно.

Підбиваючи підсумки хочу сказати, що це чудовий варіант для фарбування брів у домашніх умовах. Хороша якість, український виробник та й ціна дуже бюджетна – лише півдолара! Та й знайти її не складе труднощів. Представлена як в онлайн так і в офлайн магазинах