Ідеальне поєднання на літо
Тон Estée Lauder маю у відтінку 3n1, що трохи затемно для моєї шкіри, але на даний момент я користуюсь автозасмагою, яку наношу суто на тіло, а тон обличчя підкориговую тональним кремом, також хвилює питання плотності даного засобу.
Тому я поєднала його з одним зі своїх улюблених сонцзахистів і покриття стало сяючим, легшим, тон став більше скользити по шкірі, тай високий рівень спф зараз дуже актуальний.
Cay skin-відомий в Америці сонцезахист, який заснований американською моделлю з вітіліго, він має в собі сяючі частинки і непоганий спф 45.
Також мені дуже подобається такий glow-effect, який він дає, нагадує Charlotte pro filter.
Цього разу я нанесла дуже багато засобу і зробила шкіру надто жирною, але мій плотний тональний крем все ж гарно збалансує покриття.
На фото зліва шкіра тільки з сонцезахистом, а зправа-покрила зверху його тоном.
Таку кількість засобу я нанесла.
На пальцях: зліва-cay, зправа-Estée
Тон від есте у мене важко розприділявся і робив шкіру як гума, тому з цим поєднанням все вийшло чудово, я легше його відчуваю на шкірі, мені значно комфортніше.
Також пробула на сонці немало часу і не обгоріла зовсім.
Стійкість залишилась незмінно крутою, цей люксовий тональний може!)
Шкіра з двома засобами виглядає ось так досить сяюче
Ще більше фото для наглядності (до і після), також можете побачити мою різницю з цим відтінком.
Фото при денному не яскравому світлі.
От моє поєднання зібрало найкраще від цих засобів: сяйво, легкість, стійкість, захист.
Я задоволена і тепер буду використовувати їх завжди разом.
Коментарі (0)