Kizza

BH COSMETICS Shade Define and Spotlight

Купила значить палітру від BH COSMETICS. Це моє перше знайомство з брендом і зараз дізнаємось чи вдале воно було 😁

Палітра упакована в приємний на дотик картон, всередині глянцевий, що круто для любителів чистих палітра.

Лого на палітрі цікаво голографить.

Бренд позиціонує цю палітру, як палітру контурів та хайлайтерів.

До мене палітра приїхала з розбитим рефілом, адміністратори MAKEUP швидко відгукнулись на моє звернення. Палітру,як і решту замовлення я залишила собі, то ж зараз ви бачите на неї огляд 🤗

Я вирішила ультануть і зробити наступні колажі 😏 Сподіваюсь вони доволі наочні. Матові свотчаться не дуже, а шимери жирненькі і свотчі можна робити нескінченно довгі. Останнє фото.

Вирішила зробити фулл мейкап з даною палітрою, бронзування,контур хайлайт, тіні - все це зроблено даною палітрою. Я оформлю покроковий туторіал даної палітри і в подальшому буду користувати її і ділитись враженнями.

Чи треба воно вам - так, однозначно. За свої гроші чудовий продукт. Правда я б хотіла, щоб матові були пощільніще. Але не забуваємо що це все-таки палітра для обличчя а не для повік.

ПС: бронзовий відтінок уплотнила пальцями та стаканом для води і в принципі норм😁