BH COSMETICS Shade Define and Spotlight
огляд палітри BH COSMETICS Shade, Define and Spotlight
Купила значить палітру від BH COSMETICS. Це моє перше знайомство з брендом і зараз дізнаємось чи вдале воно було 😁
Про палтіру
Палітра упакована в приємний на дотик картон, всередині глянцевий, що круто для любителів чистих палітра.
Лого на палітрі цікаво голографить.
Бренд позиціонує цю палітру, як палітру контурів та хайлайтерів.
До мене палітра приїхала з розбитим рефілом, адміністратори MAKEUP швидко відгукнулись на моє звернення. Палітру,як і решту замовлення я залишила собі, то ж зараз ви бачите на неї огляд 🤗
Свотчі
Я вирішила ультануть і зробити наступні колажі 😏 Сподіваюсь вони доволі наочні. Матові свотчаться не дуже, а шимери жирненькі і свотчі можна робити нескінченно довгі. Останнє фото.
Макіяж і висновок
Вирішила зробити фулл мейкап з даною палітрою, бронзування,контур хайлайт, тіні - все це зроблено даною палітрою. Я оформлю покроко вий туторіал даної палітри і в подальшому буду користувати її і ділитись враженнями.
Чи треба воно вам - так, однозначно. За свої гроші чудовий продукт. Правда я б хотіла, щоб матові були пощільніще. Але не забуваємо що це все-таки палітра для обличчя а не для повік.
ПС: бронзовий відтінок уплотнила пальцями та стаканом для води і в принципі норм😁
Коментарі (0)