Kizza

Покроковий макіяж з BH Cosmetics

Покроковий макіяж з BH Cosmetics

В даному пості я описала загальні враження про палітру, тут Ви можете глянути свотчі:https://club.makeup.com.ua/post/11029/

1. Натюрель

2.ВВ Missha + брови Lamel

(З обличчям трохи не дуже, бо в коридорі не дуже благодійна обстановка для чистого обличчя от за три дні сталась така ситуація)

1. Середнім матовим відтінком оформила собі скули (впринципі довелось трохи понашаровувати, бо воно дійсно не дуже пігментовані, наносяться вуально і без п'ятен)

2.З'явились рум'яна від Eveline і бронзер найсвітлішим відтінком нашої палітри (наноситься аналогічно його попереднику)

3.Хайлайт оформлено першими двома відтінками шимерів (наносяться окремими блискітками, але непогано вполіровуються, не до дзеркала, але думаю можна його зробити і пояскравіше)

4.Зробила форму пухнастим пензлем, в принципі норм, але я люблю пояскравіше (АЛЕ,це палітра не тіней а продуктів для обличчя а там пігментація може бути зайва)

5. Трохи робимо очі блискучишими, інструменти - пальці і пензлик барильце. Шимери - 🔥.

6.Вологим барильцем з матюками оформила стрілочку. Повторюю це не тіні, а бронзери та коректори тому їм ні не треба бути придатними для таких робіт 😅

Матеріалізувалась туш,коричневий олівець у слизову і помада.

Впринципі вийшло дуже ніжно і лаконічно. Я задоволена.

Наносила продукти на закріплений пудрою BB крем, треба напевно на повіках трохи прибити, а не повністю закріплювати. З моїм тоном шкіри - це палітра більше бронзерів, але якщо руки і шия трохи засмагнуть - то можна сміливо робити на обличчі ефект засмаги.

Думка моя не змінилась - це реально вартий багатофункціональний продукт 🤎