Проста укладка + термозахист + легка зміна форми зачіски
Я не шукала мультифункціональний засіб, але знайшла дійсно чудо! Kerastase L'incroyable доглядає за моїм волоссям, а я просто насолоджуюсь процесом вкладання пасом феном. А що ще робить цей лосьйон? Все розкажу…
Фен – це мій постійний друг, без якого я не уявляю своє життя. Він постійно зі мною, адже сушити волосся без нього я просто не вмію. Воно м’яке, неслухняне, розсипчасте, а отже йому потрібна дисципліна. Дія високих температур ніколи не була корисною для волосся, тому я часто потерпаю від його ламкості та посіченості. ПотерпаЛА, бо зараз у мене є неймовірний термозахист від Kerastase. Власне, через цю функцію я його і придбала, але отримала масу приємних “плюшок”.
Для чого потрібен Kerastase L'incroyable?
- для захисту волосся від високих температур до 230°С;
- для легкого вкладання волосся феном або плойкою завдяки технології Miracle;
- для швидкої трансформації зачіски за допомогою термоприборів завдяки термочутливому мікровоску;
- для запобігання заломів протягом 96 годин;
- для ароматизації волосся (ммм, він пахне неймовірно).
Отож, роз беремо головну функцію лосьйону чи молочка, як його ще називають, – термозахист.
Для чистоти експерименту перед використанням засобу я зістригла кінчики, щоб розуміти, чи діє засіб в якості запобігання утворення ламкості та посіченості. Своє волосся я знаю: вже через 2 тижні регулярного сушіння феном воно стає сухим на кінчиках та з часом ламається, утворюючи ефект каскаду.
Після стрижки минув вже місяць. Завдяки Kerastase L'incroyable волосся досі зберігає рівний зріз, практично немає заломлених та посічених кінчиків, воно більш живе та блискуче. Є всі шанси відростити довжину)