Alyona Fedyk

Проста укладка + термозахист + легка зміна форми зачіски

Проста укладка + термозахист + легка зміна форми зачіски

Фен – це мій постійний друг, без якого я не уявляю своє життя. Він постійно зі мною, адже сушити волосся без нього я просто не вмію. Воно м’яке, неслухняне, розсипчасте, а отже йому потрібна дисципліна. Дія високих температур ніколи не була корисною для волосся, тому я часто потерпаю від його ламкості та посіченості. ПотерпаЛА, бо зараз у мене є неймовірний термозахист від Kerastase. Власне, через цю функцію я його і придбала, але отримала масу приємних “плюшок”.

  • для захисту волосся від високих температур до 230°С;
  • для легкого вкладання волосся феном або плойкою завдяки технології Miracle;
  • для швидкої трансформації зачіски за допомогою термоприборів завдяки термочутливому мікровоску;
  • для запобігання заломів протягом 96 годин;
  • для ароматизації волосся (ммм, він пахне неймовірно).

Для чистоти експерименту перед використанням засобу я зістригла кінчики, щоб розуміти, чи діє засіб в якості запобігання утворення ламкості та посіченості. Своє волосся я знаю: вже через 2 тижні регулярного сушіння феном воно стає сухим на кінчиках та з часом ламається, утворюючи ефект каскаду.

Після стрижки минув вже місяць. Завдяки Kerastase L'incroyable волосся досі зберігає рівний зріз, практично немає заломлених та посічених кінчиків, воно більш живе та блискуче. Є всі шанси відростити довжину)

Враховуючи мій величезний досвід вкладання волосся феном та брашингом, про легкість укладки я промовчу:) Чи стало мені простіше? Ні. Волосся як вкладалось без особливих проблем, так і вкладається. Сушіння не стало швидшим, але все ж деякі плюси я помітила. Про це трішки нижче.

Після використання Kerastase L'incroyable я дійсно позбулась проблеми заломів. Ні, не ті заломи, що від резинки, а ті, що від фізіології:)) Моє легке та м’яке волосся дуже часто змінювало форму від “лежання” на плечах або в момент, коли я закидаю його назад. Це така собі легка хвиля, але вона мене страшенно дратувала. Лосьйон зробив пасма трішки важчими, що реально вирішило проблему одразу.

Щодо зміни укладки. Бренд наголошує, що засіб можна використовувати для частих змін зачіски. Тобто, ви можете накрутити пасма на плойку, а згодом за допомогою фену вирівняти локони та зробити волосся ідеально прямим без додаткового миття. Я володарка дуже прямого волосся, звикла до нього і люблю його саме таким. Локони – це не моє, тому і зміна зачіски мені фактично не потрібна. Але! Для експерименту, після фіксації волосся зажимом, я спробувала вирівняти його феном. Результат, звісно, був, але чи подіяв це лосьйон – не впевнена. Та попри це, я дійсно вважаю, що засіб неймовірний!

Kerastase L'incroyable – це типове молочко. Має сірувато-білий відтінок, легку текстуру та просто розкішний аромат. Запах я відчуваю протягом всього дня, але він дуже ненав’язливий та легкий. При нанесенні лосьйон абсолютно не жирнить та не обтяжує волосся. Засіб не відчувається на пасмах взагалі! Але від цього він не стає недієвим) Бренд стверджує, що при нагріванні компоненти лосьйону активізуються та утворюють захисний бар’єр.

На свою довжину та густоту мені достатньо тричі натиснути на дозатор. Засіб дуже економний. Я розтираю засіб у долонях та наношу на вологе, трішки підсушене рушником волосся – вище середини до самих кінчиків. Прочісую пальчиками та сушу феном, укладаючи пасма брашингом. Результат: волосся залишається м’яким, розсипчастим, тактильно воно стає важчим та густішим… а ще пахне казково! 100% рекомендую.