BELENKAYA

Улюблене комбо від Charlotte Tilbury на літо

Улюблене комбо від Charlotte Tilbury на літо

Косметика від Charlotte Tilbury це більше із розряду «хочу», а не «можу», але ці два продукти продовжують справляти на мене позитивне враження кожен день вже протягом року.

Влітку я із великим задоволенням відмовляюсь від тональних засобів. Але чим замінити? Коли в моєму житті з'явився цей фільтр, я зрозуміла, що круто було б обходитися лише ним на постійній основі. Завдяки підсвічуючому ефекту, покриття відбиває світло і створює іллюзію наповненої, гладенької шкіри без пор. На додаток, засіб містить невелику кількість пігментів, щоб вирівняти тон.

Так, він не перекриє недоліків, тому при бажанні його можна використовувати в якості бази під ваш улюблений ВВ чи тональний. Тепер маю мрію підтримувати обличчя в максимально хорошому стані, щоб обходитися без маскувальних продуктів.

• стійкість 10/10;
  • не забиває пори;
  • зручний плаский аплікатор;
  • випускається в мініатюрі та повнорозмірному форматі.

Скажу відверто, чорна туш — не моя історія. З коричневими та коричнево-червоними відтінками я відчуваю себе більш комфортно, адже погляд виходить більш м'яким та не таким контрасним.

Туш має пласку силіконову щіточку, яка чудово прочісує та підіймає вії, але до процесу нанесення довелося пристосуватися, адже щіточка максимально нетипова. Ефект пуш-ап досягається тоді, коли ти притримуєш вії пласкою стороною і даєш формулі схопитися, що може зайняти певний час при нанесенні.

Чому мені подобається використовувати її саме влітку? Бо вона не тече, а також гарно виграває на сонці багряними відтінками. З мінусів — трохи відбивається, особливо на нижніх повіках, але прозора пудра швидко виправить цю проблему.

• стійкість 8/10;
  • пігмент видно як на світлих, так і на чорних віях;
  • густа формула, не треба чекати, поки туш трохи підсохне для комфортного використання;
  • підходить тим, хто користується лінзами.

А які у вас фаворити від Шарлотти? Що сподобалось, а що б більше ніколи не повторили?