Nata_Po

Бюджетні рум'яна від Lamel

Бюджетні рум'яна від Lamel

Я раніше ніколи не користувалась кремовими продуктами для обличчя, та і насправді доволі скептично до них ставилась.

Але колись натрапила на ці рум'яна, згадала, що їх всі нахвалювала, і вирішила спробувати. Бо я до того стикалась з проблемою, що сухих рум'ян після кількох годин ходіння наче і не було на обличчі зовсім.

Якщо коротко:

✅гарний відтінок

✅легко тушуються (на шкірі без тонального/консилера, бо не використовую)

✅натуральний рум'янець

✅стійкість краща, ніж в більшості сухих рум'ян

✅ціна

✅маленький розхід

Мінуси:

❌часто можна витиснути забагато

❌мають схильність окислюватись та давати більш інтенсивний відтінок ❌через півгодини-годину після нанесення

Бюджетні рум'яна від Lamel

В цілому все дуже зручно, просто та інтуїтивно у використанні. Я просто наношу приблизно по 2 цяточки на обличчя, а потім тушую їх пензликом для рум'ян.

Тушуються вони дуже гарно, ще жодного разу не мала плям, але я нагадую, я його наношу просто на шкіру без тонального та консилера. Не можу сказати, як він співіснує з ними. Можливо витирає, чи плямує, не знаю...

Нанести забагато також можливо, тому краще по трошки додавати. Мені дуже сподобалось, що вони дають приємний, м'який рум'янець, який ніяким чином не підкреслює ні текстуру шкіри, ні пори і виглядає максимально натурально, немає відчуття чогось зайвого зверху.

Але, варто обережно натискати на тюбик, бо іноді може витиснутись забагато.

Також варто зауважити, що рум'яна можуть трошечки окислюватись, та скажімо через півгодини-годину вони будуть виглядати значно більш насичено, аніж це було при нанесенні, це потрібно мати на увазі, щоб потім не виглядати, як людина з гримом.

У мене рум'яна у відтінку 402. Коли я купувала, то вибору не було. Всюди він позицілнується як більш рожевий, а 401 персиковий. Але, мушу сказати, що і 402 також має в собі теплинку і це рожево-персикова гама, але виглядає дуже натурально і гарно.

Стійкість у них більша, порівняно з моїм досвідом користування сухими текстурами (не всіма). Але вони також тьмяніють з часом. І, також мушу сказати, що мене дещо дивує, але всюди в макіяжах використовують спочатку кремові текстури (рум'яна, тіні, бронзери, скульптори), а потім зверху їх фіксують аналогічними сухими продуктами. І тоді в мене виникає одне питання, хібане простіше користуватись лише сухими? Але це риторичне питання)

В цілому, за свої гроші та параметри я задоволена цими рум'янами. Тому можу рекомендувати) Але я не особливо маю з цим порівнювати, бо це другі мої кремові рум'яна. Перші - від Maybelline, про які ще напишу)