Оліч

Catrice On Point Brow Liner

Catrice On Point Brow Liner

Сфотографувала цю підводку в магазині, бо свою майже відразу викинула 🤷🏻‍♀️

Я давно хотіла спробувати маркери для брів, бо бачила як дівчата створюють ну просто шикарні натуральні брови за допомогою таких штук.

Бренд Catrice здається мені цілком непоганим, тож я купила їх маркер і очікувала достойний продукт. Колір обрала 040, темний, бо я маю досить темне каштанове волосся, карі очі. Можливо це була моя помилка і мені потрібен був інший відтінок.

Я спробувала маркер на руці і все було наче досить непогано, зробила макіяж, супер класно в мене не вийшло, але то вже питання до моїх рук))

Пішла я на вулицю разом з хлопцем, йдемо ми і тут він питає: "А що це з тобою???". Я не зрозуміла нічого, наче все ж ок. Каже, що мене чи посипало, чи ще щось. Дивлюся на свої брови - у мене маркер став дуже рудим, майже червоним. Отакий прикол 🤷🏻‍♀️ Я думаю що це могло статися від контакту з іншими продуктами, чи від вологи (трохи дощило), не знаю навіть, але більше я ним не користувалася.

Звісно стійкість і все інше мене вже не дуже цікавило. Так що рекомендую спочатку тестити десь, і купувати не відразу, а спочатку потримати на шкірі якийсь час.