Коли ти сама собі майстер 🤣
Вирішила згадати юність і творчість на нігтях))
Взагалі робити різні дизайни на нігтиках я почала дуууже давно). Тому в моєму арсеналі є і глітер, і слайдери, і приладдя для стемпінгу. Але сьогодні мова піде про один чудовий інструмент, а саме - дотс.
Оскільки я обожнюю принт горошок (або polka dot), то звісно почала відтворювати його на нігтях.
Спочатку використовувала для цього негострий олівець, а потім дізналася, що існує спеціальна розробка для малювання акуратних крапочок.Звісно, я придбала цілий набір 🤗🤗🤗.
Дотс - це такий інструмент у вигляді ручки з заокругленим кінчиком, що і дозволяє робити круглі малюнки. Вони є різні за розміром, формою і т.д. (хоч насправді і одного цілком достатньо для д омашнього користування).
Використання дуже просте: беремо дотс, набираємо лак і малюємо (попередньо, звісно, треба висушити покриття). Все 😁😁😁.
Та якщо я скажу, що це не потребує вмінь і терпіння - я введу вас в оману, адже рівність ліній, розмір крапочок та їх рівномірність - залежать від нас, а не від інструменту. Не кажучи вже про творчість лівою (або правою, якщо ви лівша) рукою.
Але я не дуже прискіпуюсь до недосконалостей (все одно я не професіонал нейл-арту і не претендую), а просто роблю собі малюночки в задоволення. Тим більше, що це буває доволі рідко і 99 % часу я ходжу взагалі без покриття).
Та ось зараз захотілося чогось цікавого - все завдяки нашим креативним красуням в Клубі 😍 Дякую за натхнення, сподіваюсь, що і я замотивую когось із вас на нові експерименти 🤗🤗🤗
Коментарі (0)