Дитячий шампунь та пінка для миття та купання Johnson's Baby "Ніжність бавовни"
Сварити точно не буду, але й хвалити особливо нема за що. Звичайний засіб для миття та купання без особливих спецефектів
Так як сьогодні Міжнародний день захисту дітей, хочеться зробити тематичний допис з нагоди вказаного свята і розповісти про дитячий засіб доглядової косметики)
Я дуже люблю бренд Johnson's і засоби дитячої доглядової косметики часто купую саме від даного виробника. У цьому відгуку я хочу поділитися своїми враженнями від використання такого засобу як Дитячий шампунь та пінка для миття та купання Johnson's Baby "Ніжність бавовни".
Оформлення/дизайн
Мені подобається! Дуже миле та делікатне! Засіб поміщений у видовжений пластиковий флакон, виготовлений у вигляді крапельки. На обороті флакона є інформаційна наклейка з необхідними відомостями про засіб.
Флакон оснащений дозатором, і це дуже зручно, адже, він досить важкий і щоразу піднімати його, перевертати, щоб вижати краплю засобу, було б не дуже зручно. Щоправда, помпа працює дуже туго, потрібно докладати зусиль, щоб привести її в робочий стан.
Об'єм засобу - 500 мл.
Характеристика властивостей
Склад - це перше і найважливіше, на що варто звертати увагу, купуючи дитячу доглядову косметику. У цьому засобі він досить непоганий! Звичайно, не повністю натуральний, але і прям дуже небезпечних компонентів не має.
Консистенція. Засіб дуже густий! Потрібно всього лиш малесеньку краплю для густої піни. Тому і витрата – мінімальна. Текстура у засобу однорідна, без сторонніх домішок чи частинок.
Колір засобу дуже цікавий - напівпрозорий перламутровий.
Запах приємний, освіжаючий, але, як на мене, занадто насичений, до того ж залишається на шкірі після змивання засобу. Ну а оскільки засіб може бути використаний навіть для дітей від народження - то я вважаю це неприйнятним!
Піниться засіб досить сильно.
А ось змивається важко – довго відчувається на тілі мильна плівка, потрібно ретельно та довго змивати засіб.
Використання. Враження від засобу
Даний засіб може бути використаний досить різними способами:
1) як шампунь. Промиває волосся засіб добре, але так як воно важко змивається - цим способом ми використовували засіб рідко - дитина просто не хотіла довго промивати волосся і починала вередувати. Волосся після шампуню чомусь досить жорстке, але свербежу або лупи засіб не викликав жодного разу.
2) як пінка – потрібно просто розвести невелику кількість засобу у воді. У цьому випадку засіб показав себе з гарного боку – піни багато не було, але її наявність відчувалася. Потім, знову ж таки, треба було добре сполоснути тіло під душем, оскільки на шкірі відчувалася мильна плівка.
3) і як засіб для купання – у такий спосіб ми використовуємо засіб найчастіше. Очищає від забруднень засіб добре. Але тут є і мінус – засіб трохи підсушує шкіру, не сильно, але невелика стягнутість відчувається. У плані миття нам все ж таки класичний Джонсонс подобається більше, хоч у ньому і склад набагато гірший.
Алергії, подразнення чи висипання засіб у нас не викликав.
Висновки
Дитячий шампунь та пінка для миття та купання Johnson's Baby "Ніжність бавовни" загалом - досить непоганий засіб - має більш-менш безпечний склад, приємний, хоч і насичений запах, відмінно очищає від забруднень. Ну а з мінусів – важко змивається та трохи підсушує шкіру. Я рекомендую цей засіб до покупки, але тільки не для новонароджених дітей, а для тих, хто досяг, хоча б, трирічного віку, та й для дорослих з чутливою шкірою.
Коментарі (0)