YuliHrytskoff

Дитячий шампунь та пінка для миття та купання Johnson's Baby "Ніжність бавовни"

Дитячий шампунь та пінка для миття та купання Johnson's Baby "Ніжність бавовни"

Так як сьогодні Міжнародний день захисту дітей, хочеться зробити тематичний допис з нагоди вказаного свята і розповісти про дитячий засіб доглядової косметики)

Я дуже люблю бренд Johnson's і засоби дитячої доглядової косметики часто купую саме від даного виробника. У цьому відгуку я хочу поділитися своїми враженнями від використання такого засобу як Дитячий шампунь та пінка для миття та купання Johnson's Baby "Ніжність бавовни".

Дитячий шампунь та пінка для миття та купання Johnson's Baby "Ніжність бавовни"

Мені подобається! Дуже миле та делікатне! Засіб поміщений у видовжений пластиковий флакон, виготовлений у вигляді крапельки. На обороті флакона є інформаційна наклейка з необхідними відомостями про засіб.

Флакон оснащений дозатором, і це дуже зручно, адже, він досить важкий і щоразу піднімати його, перевертати, щоб вижати краплю засобу, було б не дуже зручно. Щоправда, помпа працює дуже туго, потрібно докладати зусиль, щоб привести її в робочий стан.

Об'єм засобу - 500 мл.

Склад - це перше і найважливіше, на що варто звертати увагу, купуючи дитячу доглядову косметику. У цьому засобі він досить непоганий! Звичайно, не повністю натуральний, але і прям дуже небезпечних компонентів не має.

Консистенція. Засіб дуже густий! Потрібно всього лиш малесеньку краплю для густої піни. Тому і витрата – мінімальна. Текстура у засобу однорідна, без сторонніх домішок чи частинок.

Колір засобу дуже цікавий - напівпрозорий перламутровий.

Запах приємний, освіжаючий, але, як на мене, занадто насичений, до того ж залишається на шкірі після змивання засобу. Ну а оскільки засіб може бути використаний навіть для дітей від народження - то я вважаю це неприйнятним!


Піниться засіб досить сильно.

А ось змивається важко – довго відчувається на тілі мильна плівка, потрібно ретельно та довго змивати засіб.

Даний засіб може бути використаний досить різними способами:

1) як шампунь. Промиває волосся засіб добре, але так як воно важко змивається - цим способом ми використовували засіб рідко - дитина просто не хотіла довго промивати волосся і починала вередувати. Волосся після шампуню чомусь досить жорстке, але свербежу або лупи засіб не викликав жодного разу.

2) як пінка – потрібно просто розвести невелику кількість засобу у воді. У цьому випадку засіб показав себе з гарного боку – піни багато не було, але її наявність відчувалася. Потім, знову ж таки, треба було добре сполоснути тіло під душем, оскільки на шкірі відчувалася мильна плівка.

3) і як засіб для купання – у такий спосіб ми використовуємо засіб найчастіше. Очищає від забруднень засіб добре. Але тут є і мінус – засіб трохи підсушує шкіру, не сильно, але невелика стягнутість відчувається. У плані миття нам все ж таки класичний Джонсонс подобається більше, хоч у ньому і склад набагато гірший.

Алергії, подразнення чи висипання засіб у нас не викликав.

Дитячий шампунь та пінка для миття та купання Johnson's Baby "Ніжність бавовни" загалом - досить непоганий засіб - має більш-менш безпечний склад, приємний, хоч і насичений запах, відмінно очищає від забруднень. Ну а з мінусів – важко змивається та трохи підсушує шкіру. Я рекомендую цей засіб до покупки, але тільки не для новонароджених дітей, а для тих, хто досяг, хоча б, трирічного віку, та й для дорослих з чутливою шкірою.