Nadine Denisuk

Маска детокс Myidi 3 in 1

Маска детокс Myidi 3 in 1

Через те, що моя шкіра схильна до жирності, вона потребує регулярних доглядових процедур, щоб підтримувати нормальний баланс. І одна з масок, яку я вирішила спробувати, була маска від українсько-італійського виробника Myidi. Це чорна маска детокс 3 в 1.

Ця маска продається в різних пакуваннях, на той час виглядала так, як на фото. Об'єм 50 мл. Консистенція сметани, колір темно-сірий, у складі суміш чорної глини з каоліном, бамбукова пудра, екстракти росли та ефірні олії. Разом із застосуванням помітно, що шкіра більш зволожується, пори стають трохи менше помітними, легше проводити механічну чистку обличчя.

Маска цілком гарної якості, не містить у складі агресивної та шкідливої хімії. Користуватися приємно, відчуття стягненості немає. Після цього можна ще продовжити догляд за шкірою, наприклад, з тоніком цієї ж фірми або іншим, а також нанести шар нежирного крему. До речі, тонер зволожуючий теж гарний, може заспокоїти шкіру. Склад натуральний, містить цінні рослинні екстракти, бензоат натрію.