Олександра ☕️

Мої улюблені малюки❤️

Мої улюблені малюки❤️

Вони були куплені ще в 2019 році в Парижі, у магазині бренду. Ми з подругою тоді перетестили майже все що там було, аж голова вже заболіла під кінець. Врешті решт обрали собі по такому набору, щоб спробувати якомога більше ароматів, бо вибрати один або два було ну дууже складно😂

Мені прям до душі дизайн повнорозмірних флаконів в старому стилі, вишукано і дорого виглядають.

Три з них я полюбила одразу, а інші два довго стояли. У наборі було 5 ароматів:

  • Halfeti
  • Artemisia
  • LUNA
  • Elisabethan Rose
  • Empressa (його використала першим і флакончик нажаль не зберігся)

Це найсвіжіший аромат з усіх п'ятьох. Мені він пахне жасміном, трохи трояндою та мандарином. Стійкість непогана для такої концентрації, на 3-4 години його вистачає, далі сідає ближче до тіла.

8/10

Він довго чекав поки я його розпробую. При першому затесті він мене не вразив. Здалося, що це аромат для жінок похолого віку. Коли закінчились Empressa, LUNA та майже закінчився Artemisia, я почала приливлятись до нього. І... це просто шедевр. Аромат не схожий ні на що. Пахне розкішно і вишикано. Квітами (особливо трояндою), ягодами та трохи горіхами. Дуже стійкий та шлейфовий, наносити треба дуже малу кількість. Сильно пахне навіть в закритому флаконі, іноді ставлю його в шкаф з одягом.

10/10 колись точно візьму повну версію

Чудовий квітковий аромат. Не солодкий, не приторний. Його прям хочеться на собі відчувати..

Стійкість відмінна, годин 6 точно його на собі відчуваю. Оточуючі відчуватимуть довше. На одягу аромат може залишатись навіть після прання.

10/10

Цей аромат я так і не зрозуміла (тому він і майже повний😅) Як на мене, він якийсь чоловічий. У флаконі пахне приємно, а от на тілі вже не дуже. Відчуваю в ньому шафран та ноти дерева.

Однозначно не мій аромат, хоча пахне розкішно і дорого. Але якщо його поставити в шкаф с одягом, то запах там буде просто неймовірний.

8/10 тільки за альтернативний варіант вмкористання