О'L

Мій перший досвід його використання

Мій перший досвід його використання

Я не можу похизуватися рум'яним обличчям та маю виражені синці під очима, проте консилери чомусь все рівно не дуже полюбляю. Або мабуть, просто ще так і не знайшла свій продукт?

Довго придивлялась на цей Maybelline New York Instant Eraser Multi-Use Concealer і от нарешті вирішила спробувати.

Не дивлячись на безліч суперечливих відгуків (та дописів у спільноті), мені чомусь казалось, що він має неймовірно зручний аплікатор, яким буде гарно наносити та розтушовувати засіб. Але... щось пішло не так.

По-перше, я трохи помилилась з відтінком. Оскільки доволі бліда, то обрала 00, але він навіть для мене виявився занадто "білим". Зараз гадаю, що треба було обирати 1 чи 6.

По-друге, я люблю засоби, які ледь помітні на шкірі, цей же консилер не те, щоб був дуже щільним, але все рівно його видно на обличчі. Крім того, коли посміхаюсь або жмурюся - він зрадницькі підкреслює всі зморшки у куточках очей.

По-третє, "зручний аплікатор" виявився абсолютно не "юзабельним" для мене. Він видає багато засобу, всмоктує його, наносить дуже щильно та погано розтушовує. Я все рівно потім користуюсь пензликом для розтушування.

З плюсів відмічаю те, що лущення або подразнень не виклакав. Наношу поверх сироватки та крему.

Придбала його вперше та, мабуть, в останнє.

Планую повернутися до Lierac Diopticerne, він непогано візуально прибирав мої синці навіть без консилеру.

Мій перший досвід його використання
Мій перший досвід його використання