saybeautyk

Зелений мейкап. Ділюсь враженнями про олівці, пензлі.

Тон - alliance perfect ivory, писала про нього вже.

Пензель для тону - topface f06, тестувала його вперше. Робоча конячка🔥але треба було працювати іншими рухами, а не розтягувати, як я.

Консилер під очі - Eveline Cosmetics Magical Perfection Concealer, непоганий, щільний. Не сушить. Відтінок light.

Пудра - affinitone, мимо🙅🏼‍♀️

Пензель для пудри - topface f01, його я вже встигла протестувати, коли матувала обличчя після спф на днях. Бомбічний пензель, великий і нереально мʼякий.

Я не люблю кремову корекцію обличчя, тому далі всі продукти у мене сухі і наношу їх після пудри вже.

Хайлайтер - glambee galaxy highlighting powder palette - взяла її на знижках випадково, не планувала взагалі, думала, що вони зникли. Сподобалась. Пахне цукерочками🍬

Скульптор - lamel blush cheek colour 404. Я взагалі на цьому відео вперше в житті робила якусь корекцію саме скульптором, ніколи його не використовувала. Прикольно, буду вчитися робити щось гарне.

Пензель для корекції - topface f05. М’якенький, але ще потрібно тестити, не до кінця сформувала думку про нього.

Румʼяна - nyx sweet cheeks, улюблені 💞

Олівці для стрілок:

Lamel kajal 403 - нереальний! Я не знаю, чому раніше не користувалась ним. Обовʼязково візьму собі коричневий і чорний.

Інша стрілка намальована олівцем belordesign party. Взяла його також випадково на касі за 20 грн, подумала, що за три копійки, зелененький, нехай буде. Краще б не брала 💩очевидно, звичайно, що він не для стрілок, більше як підложка, але пігментація і якість в будь-якому випадку посередні. Буду десь колись підводити слизову, і то не факт, бо жорсткий.

Якщо вам потрібна звичайна бюджетна, базова туш - придивіться до бренду patricia ledo.

І на губах - олійка clarins, у мене ще в старому дизайні у відтінку red berry. Моя улюблена, я навіть не знаю, на що буду її замінювати, коли закінчиться💔але зараз вважаю її вартість невиправданою.