saybeautyk

І справді моє імʼя🤍

І справді моє імʼя🤍

Колись я простувала цей аромат в магазині і закохалась в нього. Саме з My Name почалася моя любов до пудрових ароматів, бо до цього я їх не сприймала.

А потім коханий подарував мені ці парфуми на свято і я насолоджуюсь ними досі.

Бо він став моїм найулюбленішим. Універсальний. Для дівчат, для жінок, на прогулянку, на побачення, на роботу - він підходить всюди. Свіжий, пудровий, чистий, легкий, квітковий.

Починається ніжними акордами фіалки і геліотропу, в серці аромату переплітаються бузок, калла і мускус. Я взагалі не люблю бузок в парфумерії, бо він зазвичай дуже різкий і хімозний, після бузкових ароматів починає боліти голова. Але тут бузок дуже натуральний, легкий, не дратуючий, я б назвала його навіть тонким. Шлейф аромату утворюють амбра і ваніль, але я не можу сказати, що їх якось чутно тут.

Та і взагалі аромат насправді зовсім не шлейфовий, сидить близько до шкіри і чутно його лише при тісному контакті. Це єдиний аромат на світі, який я на собі не відчуваю взагалі. Мені завжди здається, що я нічим не пахну. Але стійкість і справді слабка - це єдиний мінус цих парфумів. Години 3-4 від сили.

Я чула багато критики в адресу цього аромату, що він плаский, звичайний, пахне бабусями і взагалі посередній. Кожному своє, звичайно. Мій флакон вже добігає кінця, тож скоро доведеться його оновлювати. Саме цей аромат я готова купувати знову і знову, бо він ідеальний. Найкраща пудра, яку я чула в своєму житті.