M O N D ✨️

Дбайливий догляд з природними компонентами

• Пілінг-скатка – це особливий спосіб очищення шкіри. Засіб відлущує відмерлі шматочки шкіри і діє дуже делікатно, тому що не містить абразивних частинок, що травмують.

• Засіб упакований у білу коробку та тюбик у єдиному оформленні.

Дизайн на любителя. Середня презентабельність. Але мені не принципово, головне, щоб був хороший результат.

На коробці є загальна інформація про товар та термін придатності. Все прозоро, доступно та зрозуміло.

• Склад:

WATER, STEART RIMONIUM CHLORIDE, CARBOMER, GLYCERIN, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL, CALENDULA OFFICINALIS EXTRACT, MANGIFERA INDICA (MANGO) FRUIT EXTRACT, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PROPY , ETHYLHEXYLGLYCERIN, METHYLPARABEN, CI 19140, CI 15985, PARFUM.

Склад не 100% натуральний, але наявність заявлених природних компонентів, таких як екстракт манго, календули та олія авокадо, все ж таки радує. До того ж, у складі вони займають далеко не останнє місце, а отже, містяться у великому обсязі.

• На вигляд засіб виглядає дивним. Так і не сказати, що це пілінг. Текстура желеподібна, оранжевого кольору. Нагадує мармелад. За ароматом нічого особливого не помітила.

• Об'єм тюбика 40 г. Як на мене це мало. Адже такий делікатний продукт можна використовувати чи не щодня. Рекомендується використовувати після очищення шкіри. Як правило, я видаляю макіяж міцелярною водою або засобом для зняття макіяжу, після чого наношу скатку: акуратно розподіляю по всій шкірі обличчя легкими рухами; пілінг скочується миттєво і відразу надає приємне почуття чистоти та зволоження.

• Моїй примхливій шкірі скатка сподобалася. Добре очищає шкіру, трохи освітлює її. Якби обсяг був більший - точно стала б моїм фаворитом, все ж таки, брати відразу кілька тюбиків трохи накладно.

_________

Крем-пілінг для обличчя RtopR

Skin Care Face Exfoliating Cream Whitening Moisturizer Repair Facial Scrub