Nata_Po

Бюджетна та крута палетка для контурингу від Eveline

Бюджетна та крута палетка для контурингу від Eveline

Мала бажання придбати собі дорожній варіант, який міститиме і рум'яна, і бронзер, і хайлайтер. І зовсім випадково придбала і, на разі, дуже задоволена.

Бюджетна та крута палетка для контурингу від Eveline

У мене відтінок 02 Medium. Свотчила 01 відтінок, то не зрозуміла його взагалі, бо навіть не змогла зробити адекватні свотчі, а от другий - просто казка. Правда вони всі більш теплі, тут скоріше бронзер, а не скульптор, тепленькі морквяні рум'яна та пудровий хайлайтер без видимих блискіток.

Бронзер матової та шовковистої текстури, дуже приємний і практично не пишить.

Рум'яна ають видимі золотаві блискітки поодинокі, хоча самі по собі вони матові, але як бачите, вони доволі крихкі. Я один раз набрала їх пензликом, не вазюкала. а просто приклала і вже потрощена текстура ближче до місця заривання палетки. Це мені не дуже сподобалось.

І хайлайтер я би сказала, що нейтрально-прохолодного відтінку шампанського, але прохолодного, пудрового типу, гарно підсвічує, але не блистить у космос. Я такі і не люблю, тому мені супер.

Тут всі свотчики на пальцях. Всі продукти дуже добре пігментовані. Я лише раз ледь-ледь доторкалась і вже мала забарвлені пальчики, аналогічно і з пензликами, тому, хоч вони і пилять, але розхід не буде великим за рахунок насиченості відтінків.

Нижче буде багато свотчей на руці під різними кутами для кращого розуміння)

Тому я палеткою дуже задоволена, але на мій погляд саме 2 відтінок є насиченим, пігментованим і це не + і не -, а особливість, з якою варто обережно мати справу, щоб не наставити плям. Один раз ледь-ледь доторкнулась пензликом, потім ддо обличчя і вже рум'янець огого, тому скоріше за все буду набирати на пензлик, потім струшувати все зайве і тоді ледь-ледь наносити і чистоб стороною розтушовувати, щоб не було перебору. Бронзер теж має дуже приємний відтінок, трошки з червонинкою, але яцілком задоволена. Буду брати її з собою в поїздки, та і користуватимусь в цілому.

Але, я вважаю, що варто чекати на знижки, бо за повну вартість думаю, що можна придбати щось краще. Мені вдалось її купити до 200 грн.

Тому, за таку вартість можу сміливо рекомендувати за універсальність, невеликі розміри (але 10г продукту), хорошу пігментацію, гарну тушовку. Але рум'яна дуже пилять в можуть підкрошуватись.