krislemly

Мінімалізм в декоративній косметиці🎀

Мінімалізм в декоративній косметиці🎀

Привіт-привіт!)

Нещодавній допис Demchenko Alina надихнув мене на створення подібного тільки про мою косметичку, яка в принципі і є дорожньою. Навіть перебирати та складати не прийдеться, тому що в плані декоративної косметики в мене є пунктик - мінімалізму, не тримаю в себе продукти які мені не подобаються.

Оскільки шкіра в мене не проблемна я не використовую плотні основи. Якщо є недоліки або темні кола під очима маскую їх консилером. На кожен день використовую ВВ крем або базу як самостійний продукт (вона гарно матує шкіру та вирівнює тон).

Тут знову всього по одній штучці. Румяна кремові від Lamel дуже красивий персиковий відтінок. В якості скульптора теж використовую рум'яна від Lamel в них дуже красивий, правильний, холодний відтінок без рижинки. Хайлайтер - це моє кохання, просто неймовірний від Dior.

Найчастіше використовую олівчик від Maybelline в комбінації з гелем (шукаю йому заміну, можливо хтось щось порадить?) та ще є класна туш для брів від L'Oréal.

Палеточка якогось невідомого мені бренду, яку мені привезли в якості сувеніру з Франції, в рожево-бежевих відтінках. Та блискучі тіні від holika holika.

Бальзамів в мене величезна кількість але всі вони розмовні по сумочкам, а в косметичці улюбленець - Carmex.

Тут все ще простіше ніж з косметикою. Всі кісточки замовляла на Алі за 3 копійки. Використовую їх для тіней та продуктів для контирингу.

Це тий продукт в декоративній косметиці який я люблю найбільше. Нафарбовані вії завжди вирішучий. Я перепробувала величезну кількість. Зараз користуюсь цією від