YuliHrytskoff

Бальзам для тіла з ефектом сяйва Ziaja Glitter Body Balm

Бальзам для тіла з ефектом сяйва Ziaja Glitter Body Balm

Влітку так хочеться підкреслити гарну засмагу легким мерехтінням! Для цього на ринку косметичних засобів існує велика кількість різноманітних глітерів та шиммерів для тіла. З усього розмаїття вказаних засобів я обрала для себе Бальзам для тіла з ефектом сяйва Glitter Body Balm від польського бренду Ziaja, про який і розповім у даному дописі.

Бальзам для тіла з ефектом сяйва Ziaja Glitter Body Balm

Дизайн бальзамчика досить простенький, але, в той же час, дуже милий. Засіб розфасований у якісний м'який тюбик, на лицьовій стороні та обороті - відомості про засіб від виробника.

Тюбик щільно закривається кришечкою фліп-топ. Кришечка закривається з клацанням, мимоволі не відкривається, тому бальзам спокійно можна носити із собою в сумочці, не боячись забруднити ним інші речі.
Об'єм бальзаму невеликий - всього 100 мл, але на літо мені вистачило (користувалась ним минулого літа). Та й вартість у нього невелика.

Склад. Пройшовшись по компонентам засобу, що можу сказати... Не розумію, чому продукт класифікований як натуральний, - у складі багато компонентів синтетичного походження, але добре, що хоч не дуже небезпечних. Є, звичайно, також і складові натурального походження – але їх меншість.

Консистенція водяниста, злегка рідкувата, але завдяки цьому і дуже легка.

Чому виробник назвав свій продукт "бальзамом", під яким традиційно розуміється щільна і жирна текстура, для мене, мабуть, так і залишиться загадкою.


Колір бальзаму в тюбику золотисто-бежевий, з найдрібнішими вкрапленнями золотого та бронзового гліттера. При намазуванні на тіло колір стає напівпрозорим і практично зливається зі шкірою.

Запах цього бальзаму – це, мабуть, його головний мінус! У всякому разі, для мене... Бальзам дуже парфумований, запах яскравий, насичений, дуже виражений і для мене нав'язливий... Мені пахне не дуже дорогими, але дуже солодкими чоловічими!!! парфумами. При цьому, аромат засобу напрочуд стійкий - перша година чується дуже виразно, а далі (увесь час перебування на шкірі) - відчувається лише поблизу або якщо нюхати саму шкіру. Спочатку мене цей запах дуже дратував (я навіть думала, що не зможу ним більше користуватися), але потім якось звикла. І так, коли я наношу на тіло цей бальзам, більше ніякими духами я не користуюся, інакше це буде таке "омбре"... вибух мозку! або, що точніше, носа...

Так як бальзам має легку рідку текстуру, наноситься і розподіляється по шкірі він дуже легко і швидко. Швидкість поглинання - також на висоті - буквально хвилин п'ять і бальзам повністю ввібрався в шкіру, після цього - ні липкості, ні плівки, ні жирності, ні будь-яких інших сторонніх відчуттів на шкірі не залишається. Ну крім запаху)

Засіб трохи вирівнює тон шкіри, вона виглядає ніби трохи засмаглою - але одяг від цього не мажеться (на одязі може залишатися тільки невеликий блиск). Зволоження як такого немає зовсім, але добре, що бальзам хоч не сушить шкіру! Щоправда, якщо шкіра трохи сухувата, - бальзам приховає недоліки.

На рахунок блиску. Він дуже слабко виражений і, як на мене, це добре для щоденного користування. Якщо такий засіб потрібний для концертів тощо, то ефект від даного бальзаму буде слабким.

Сяйво від бальзаму дуже легке і його помітно лише при яскравому сонечку чи штучному освітленні. У тіні, або якщо погода похмура, блиску не буде помітно взагалі.

Отак бальзам виглядає на шкірі при звичайному денному освітленні (фото біля вікна):

Ну і от що моя камера вловила на сонечку.

За великим рахунком, це лише легке свічення, а не повноцінний глітер для тіла...

скажу, що Бальзам для тіла з ефектом сяйва Glitter Body Balm Ziaja – досить посередній засіб. З одного боку, він має вагомі плюси – дуже швидко вбирається, не залишає на шкірі жодних неприємних відчуттів, має дуже легке сяйво. Але, з іншого боку, запах у засобі надто парфумований і дратівливий, немає відчутного зволоження, а блиск помітний лише при яскравому освітленні. В принципі, я рекомендую цей бальзам, але про його мінуси майте на увазі.