katebondarrrenko

Пусті баночки (догляд) за травень-червень

Пусті баночки (догляд) за травень-червень
Пусті баночки (догляд) за травень-червень
Пусті баночки (догляд) за травень-червень

Розпочну з двох продуктів від About Face. Я не робила на них повноцінний огляд, тому що це бренд іншого не менш відомого маркет-плейсу, але все одно хочу поділитися враженням від використання.

1. Тонер для обличчя About Face Acne Treatment з екстрактом мексиканського кактуса, 128 мл. Консистенція як вода, має свіжий запах ніби кактус з алое. Вбирається досить швидко, немає липкості чи стянутості, але й не зволожує. Після нього прямо таки хочеться нанести щось ще, і скоріше. Найголовніше - 0 ефекту взагалі, ніби просто водою протерла обличчя.

2. Зволожуюча есенція для обличчя About Face Acne Treatment з екстрактом мексиканського кактуса, 40 мл. Есенція не рідка, а досить густенька, має прозоро-зеленуватий колір, пахне так само, як і тонер. Після нанесення певний час відчувала липкість, але 5-10 хвилин і вона вбирається повністю. Але також - від продукту зовсім немає ефекту.

Обидва продукти підходять за моїм типом шкіри, як позиціонує виробник, але зовсім не працюють. Таке відчуття, що ти просто на себе це мажеш, аби лише намазати. Пропоную краще звернути увагу на зволожуючий гель з цієї лінійки, на літній період часу просто чудово підходить, не обтяжує шкіру. Спочатку гель також липкуватий, але згодом вбирається і досить непогано зволожує. До того ж підсушує висипання.

3. Нічний крем Bielenda Neuro Glycol + Vit.C Night Cream, 50 мл. Досить непоганий крем. Як заявляє виробник, це крем-ексфоліант, що містить вітамін С стабільної форми та гліколеву кислоту. Він справді за ніч ніби освіжає шкіру, на ранок вона пружна, підтянута, виглядає чудово. Консистенція досить легка, має білий колір, запах не яскраво виражений. Окрема ремарка - зрілій шкірі з пігментацією він взагалі ідеально підійде, перевірено моєю мамою. Вона у мене його десь з півбаночки просто забрала, настільки їй цей крем зайшов!

4. Зволожувальний тонер для обличчя Q+A Niacinamide Daily Toner, 100 мл. Детальний огляд можете прочитати ось тут: https://club.makeup.com.ua/post/9349/

Дивна масляниста консистенція, запах, підтікаюче упакування і відсутність будь-якого ефекту. Добре, що хоча б не посипало, і я спокійно докористувала цю пляшечку аби не мучила совість за викинуті на вітер 400 гривень.

5. Зволожувальний очищувальний засіб з гіалуроновою кислотою Q+A Hyaluronic Acid Hydrating Cleanser, 75 мл. Також маю більш розгорнутий огляд, можна почитати ось тут: https://club.makeup.com.ua/post/8998/

Не зрозуміла цей засіб, мені дуже мало очищення, відчуваю обличчя брудним вже буквально через 10 хвилин. Думаю засіб підійде більше сухій шкірі, так як він дуже легенький. Тобто не можу сказати, що продукт прям зовсім поганий, думаю, це вже мій особистий промах при підібранні собі підходящого засобу для очищення.

6. Маска для обличчя Sane Moistruzing and Regenerating Face Mask Vitamin C 2%+Laminaria, 40 мл. Звичайна зволожуюча маска, з якою можна порелаксувати ввечері. Має легкий запах, консинтеція кремова, прозорого кольору. Якогось супер ефекту я від неї і не чекала, просто легке зволоження, шкіра приємна на дотик.