Задорожная Анна

Зволожуючий тонік від Bielenda💙

Зволожуючий тонік від Bielenda💙

Отож розкажу трішки про нього.

Взагалі фірма Bielenda випускає два види тоніків:

Перший - коригуючий (у зеленому упакуванні)

Другий - зволожуючий (у синьому упакуванні).

Різниця між цими тоніками полягає в тому, що коригуючий (той, що зелений) має в складі ніацинамід, мигдальну та лактобіонову кислоту, які сприяють покращенню кольору шкіри, борються із запаленнями та заспокоюють шкіру з подразненнями. Такий тонік більше підходить для проблемної, схильної до жирності шкіри.

Зволожуючий (той, що зелений) у складі має гіалуронову та молочну кислоту, вітамін B5 та гліцерин, за допомогою яких можна гарно зволожити та заспокоїти шкіру. Цей тонік підійде для дівчат із сухою або комбінованою шкірою.

Оскільки моя шкіра комбінована та потребує зволоження, для себе я обрала саме зволожуючий тонік.

Я ще не встигла повністю оцінити дію тоніку на обличчі, однак за три дні користування двічі на день (зранку та ввечері), відзначила для себе те, що:

  • По-перше, цей тонік справді дає зволоження певне зволоження шкірі. Особливо це відчувається після того, як змив макіяж з обличчя - ніби на шкірі одразу з‘являється ледве відчутний шар зволожувального крему.
  • По-друге, аромат у тоніку просто супер🔥. Не знаю, з чим порівняти, щоб вам стало зрозуміло, але мені він пахне наче дуже дорогий косметичний засіб у поєднанні з легкими, але шлейфовими парфумами.

Наразі я дуже задоволена цією покупкою, якщо буде, що ще додати з приводу цього тоніку - обов‘язково поділюсь новими враженнями. Чи пробували ви тоніки від Bielenda? Якщо так, то який вам сподобався більше?