katebondarrrenko

Новинки у догляді за обличчям

1. Medik8 Surface Radiance Cleanse, 40 мл. Вирішила спробувати цей очищувальний гель з АНА і ВНА кислотами, для початку придбала try me size. Відгуки позитивні: очищає, відлущує та сприяє зменшенню недоліків.

2. Cosrx - Hydrium Green Tea Aqua Soothing Gel Cream, 50 мл. Як раз закінчився крем, попередній повторювати не хотілось, тому обрала для себе щось новеньке. Відгуки знову на висоті: заспокоює і знімає подразнення, зволожує, стимулює процеси регенерації шкіри. Те що треба! Буду тестувати.

3. Missha - All-Around Safe Block Aqua Sun SPF50+/PA++++, 50 мл. Беру вже другий раз, дуже мені сподобався. Невагомий, комфортний, не забив пори, жаль тільки, що подорожчав.

4. Cos De Baha Centella Asiatica Recovery Serum, 30 мл. Срочно треба щось відновлююче та зволожуюче, вибір впав на цей серум від Cos De Baha. Він повинен живити, відновлювати, заспокоювати шкіру обличчя.

5. Cos De BAHA Acne Treatment Serum, 30 мл. Серум проти запалень, яких останнім часом на моєму обличчі досить багато...Містить азелаїнову, саліцилову кислоту, ніацинамід - усе, що гарно допомагає у боротьбі з проблемами жирної шкіри. Дуже сподобалось, що засіб комплексний, та й відгуки хороші. Буду тестувати.

6. The Ordinary - Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2%, 30 мл. Це улюблений засіб моєї мами вже протягом року, як не більше. Допоміг у боротьбі з пігментацією, за рік використання великі плями посвітлішали, а маленькі й зовсім зникли.