NutriBiotic GSE Екстракт Грейпфрутових кісточок
Якщо у вас є маленькі діти,то це майже панацея від вірусів,бактерій,паразитарних інвазій і багато чого іншого
Купила цей екстракт минулого літа,бо у сина була сильна алергія. Вночі не міг спати ,бо дуже чесалося глибоко в носі і десь в районі піднебіння(((. Здав аналізи у ЛОРа і вияснилося,що в носі стафілокок в титрі такому,що можно обійтися місцевим лікуванням. Хоча лікар назначив нам місцеві спреї з антибіотиками,ми вирішили користуватися цим екстактом.
За декілька днів все пройшло.
Взагалі екстакт грейпфрутових кісточок -це природній антибіотик. Спектр дії дуже широкий. Він діє згубно на: стафілококи,стрептококи, сальмонелу, хелікобактер, гемофільну паличку,хламідії, на віруси грипу, герпес, гриби. Паразити теж не в захваті від цього екстракту.
Тут головне,що екстакт дуже концентрований і приймати його можна лише в розведеному вигляді. Не в розведеному вигляді може бути опік слизової. Але нерозведений екстракт можна наносити на папіломи, прищики ,герпес,грибок ніхтів,контагіозний моллюск. Я, чесно кажучи,не пробувала наносити на папіломи. Але люди в відгуках писали,що відвалюються папіломки дуже швидко.
Що я пробувала.
1.Полоскати горло. 20-25 крапель на 200 мл води. За одне-два полоскання пройшов фарингіт(!).
2. Капати в ніс. 20-25 крапель на 200 мл води. Я робила краплю на 2 ложки води і піпеткою. Пройшла заложеність носа при короні минулого літа теж дуже швидко. Сину з носом дуже допомогло.
3. Пити не змогла. 20-25 крапель на 200 мл води при ОРВІ,грипі; та 5-10 крапель при хелікобактері,гастриті та паразитозі(2 місяця). 3 рази на день. Хотіла пройти курс проти хелікобактера,але від пиття почали кровоточити ясна. Я читала,що він розріджує дуже кров. У мене і так кров рідка,тому тут треба бути обережним. Але це індивідуально. Навіть дітки маленькі п'ють,це мені так не повезло.
4. Можно підмиватися,якщо у вас молочниця,цистит,полові інфекції,бактеріальний вагіноз.5-10 крапель на 200 мл води. Якщо пити при таких проблемах,то 10-20 крапель на 200 мл 3 рази в день(2 місяця).
Також ним можна обробляти зубні щітки, соски,пляшечки, басейни(це мене розвеселило),підмишки,якщо дуже пітніють і т.д. При обробці лишаїв,екзем та шкірних інфекцій розводити в олії какао чи в олії ши(5 крапель на 1 ст. ложку).
Єдиний момент. Читала,що дівчатам,які користуються гормональними контрацептивами, краще не пити,бо може викликати кісти в яєчниках(читала таке в інтернеті).
Пляшечки вистачить на дуже довго. 200 порцій,якщо порція 10 крапель.
Вважаю цю покупку дуже корисною,бо в аптечці таке ніколи не зайве.
Коментарі (0)